Τροχοί & TIR

Συνεργασία τηλεματικής για Schmitz και Krone

Οι μεταφορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν τα συστήματα τηλεματικής των Schmitz Cargobull και Krone, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που παρέχονται για όλα τα οχήματά τους, ανεξάρτητα α
Παρασκευή 22/01/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι μεταφορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν τα συστήματα τηλεματικής των Schmitz Cargobull και Krone, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που παρέχονται για όλα τα οχήματά τους, ανεξάρτητα από το hardware τηλεματικής που έχει εγκατασταθεί ή την πύλη τηλεματικής που χρησιμοποιείται.

Το παραπάνω κατέστη δυνατό, χάρη στη συνεργασία μεταξύ των Cargobull Telematics και Krone Telematics, με τους δύο κατασκευαστές τρέιλερ να έχουν ανοίξει τις τυποποιημένες διεπαφές τους, ο ένας για το αντίστοιχο σύστημα του άλλου.

«Για τις εταιρείες μεταφορών, τα θέματα τυποποίησης, ενοποίησης δεδομένων και επομένως ανοιχτών διεπαφών, γίνονται το νέο επίκεντρο προσοχής», εξηγούν σε κοινή τους δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Krone Service, Ralf Faust, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Schmitz Cargobull Telematics, Marnix Lannoije, οι οποίοι συμπληρώνουν εξηγώντας: «Η συνεχής ανάλυση των δεδομένων τρέιλερ για την υποστήριξη επιχειρηματικών διαδικασιών γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Η τυποποίηση γίνεται ένα στοιχειώδες δομικό στοιχείο για την ολιστική διαχείριση του στόλου και μειώνει σημαντικά το κόστος των εσωτερικών διαδικασιών. Η ανοιχτή επεξεργασία δεδομένων καθίσταται εξαιρετικά σημαντική όχι μόνο για την παρακολούθηση, την ασφάλεια και την παρακολούθηση του φορτίου, αλλά για όλες τις διαδικασίες αυτοματισμού γύρω από το τρέιλερ. Τελικά, οι πελάτες μας αναζητούν μόνο ένα πράγμα: θέλουν να ανακτήσουν όλα τα δεδομένα του οχήματος όσο το δυνατόν γρηγορότερα, εύκολα και με διαφάνεια, προκειμένου να διαχειριστούν τους στόλους τους ακόμη πιο αποτελεσματικά. Αυτό το επιτυγχάνουμε τώρα με τη συμβατότητα της Cargobull Telematics και της Krone Telematics. Κάθε πελάτης μπορεί να ανακτήσει όλα τα δεδομένα που απαιτούνται στην προτιμώμενη πύλη τηλεματικής. Ένα πραγματικό ψηφιακό ορόσημο για πολλές εταιρείες μεταφορών».

PreviousNext