Τροχοί & TIR

Συστήματα φόρτισης Webasto

Τους νέους φορτιστές για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά (PHEV) οχήματα, παρουσίασε η Webasto στην έκθεση Power2Drive που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο. Ο βασικός σταθμός φόρτισης της εταιρείας ονομάζε
Κυριακή 15/07/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τους νέους φορτιστές για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά (PHEV) οχήματα, παρουσίασε η Webasto στην έκθεση Power2Drive που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο.

Ο βασικός σταθμός φόρτισης της εταιρείας ονομάζεται «Pure», λειτουργεί με εναλλασσόμενο ρεύμα και είναι συμβατός με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα με βύσματα τύπου 2, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Η ισχύς φόρτισης μπορεί να επιλεγεί μεταξύ 11 και 22 kW, με την εταιρεία να υπόσχεται πως η διαδικασία πραγματοποιείται μέχρι και δέκα φορές πιο γρήγορα, από ότι με μια οικιακή πρίζα σούκο.

Επιπλέον, η Webasto σχεδιάζει μέχρι τα τέλη του 2018, να προσφέρει ένα σταθμό φόρτισης συμβατό με το δίκτυο, ο οποίος θα μπορεί -για παράδειγμα- να ελέγχεται μέσω εφαρμογής «έξυπνων» συσκευών ή να δικτυωθεί με άλλα συστήματα πληροφορικής. Αυτό θα καταστήσει δυνατές και άλλες εφαρμογές, όπως την προεπιλογή του επιθυμητού χρόνου φόρτισης ή τη δημιουργία διαφορετικών λογαριασμών χρηστών στον ίδιο σταθμό φόρτισης.

PreviousNext