Τροχοί & TIR

Τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση

Δήμαρχοι απ’ όλη την ελληνική επικράτεια, εκπρόσωποι των αστικών ΚΤΕΛ και των μεγάλων συγκοινωνιακών φορέων της χώρας, τουριστικοί επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές, συμμετέχουν στο διήμερο διεθν
Τρίτη 12/11/2019 - 13:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Δήμαρχοι απ’ όλη την ελληνική επικράτεια, εκπρόσωποι των αστικών ΚΤΕΛ και των μεγάλων συγκοινωνιακών φορέων της χώρας, τουριστικοί επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές, συμμετέχουν στο διήμερο διεθνές εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo.

Το εκθεσιακό συνέδριο, θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 14-15/11/2019, στο Helexpo Maroussi υπό την Αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ).

Στο συνέδριο θα αναλυθούν όλες οι πτυχές της ηλεκτροκίνησης και θα δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα βασικά θέματα, όπως κόστος κτήσης και λειτουργίας ηλεκτρικών οχημάτων, φορτίσεις, χαρακτηριστικά μπαταριών κ.α.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, θα λειτουργεί και έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων, φορτιστών και συναφών προϊόντων, στην οποία παίρνουν μέρος τα μεγαλύτερα παγκοσμίως ονόματα της ηλεκτροκίνησης, όπως Siemens, ZF, Voith, ABB, MAN, Alstom και Watt&Volt, στο περίπτερο της οποίας θα εμφανιστεί και το Tesla Model 3. Συμμετέχουν ακόμα: MAN, BYD, Karsan, Yamaha και άλλοι κατασκευαστές.

Θα ακολουθήσει και τεχνικό σεμινάριο για επισκευές ηλεκτρικών οχημάτων. Το τεχνικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στις ίδιες ημέρες από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, με διακεκριμένους ομιλητές, μέλη του Ινστιτούτου ΙΔΕΑΑ.

Πληροφορίες – συμμετοχές στο site https://electrokinisiexpo.gr/ και τηλεφωνικά στο 210-3602326.

PreviousNext