Τροχοί & TIR

TESLA στην ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo

Το ηλεκτρικό Tesla Model 3 (φωτό), το VW e-Golf και πολλά 100% ηλεκτρικά λεωφορεία, θα παρουσιαστούν στο εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 14-15 Νο
Τρίτη 12/11/2019 - 13:34
Κοινοποίηση στα Social Media
Το Tesla Model 3 τη στιγμή που προσέρχεται στον εκθεσιακό χώρου του συνεδρίου, στο Helexpo Maroussi.
Το Tesla Model 3 τη στιγμή που προσέρχεται στον εκθεσιακό χώρου του συνεδρίου, στο Helexpo Maroussi.

Το ηλεκτρικό Tesla Model 3 (φωτό), το VW e-Golf και πολλά 100% ηλεκτρικά λεωφορεία, θα παρουσιαστούν στο εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 14-15 Νοεμβρίου στο Helexpo Maroussi, όπου διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλύσουν κάθε πτυχή της ηλεκτροκίνησης και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των συνέδρων.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι παγκόσμιοι κολοσσοί της ηλεκτροκίνησης, όπως Siemens, ABB, Watt&Volt, Alstom, ZF, Benning, Voith, MAN, BYD, Karsan, Yamaha, Goupil, MC Chargers, Uteco κ.α.

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το τεχνικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί στις ίδιες ημέρες από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, εν μέσω όλων των παραπάνω εκθεμάτων και με ομιλητές εξειδικευμένους μηχανικούς που θα αναλύσουν την τεχνική πλευρά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το τεχνικό σεμινάριο απευθύνεται σε επισκευαστές, ιδιοκτήτες συνεργείων και σε μηχανικούς που θέλουν να ειδικευτούν στη μηχανοτρονική, δηλαδή τη μηχανολογία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Πληροφορίες – συμμετοχές στο site https://electrokinisiexpo.gr/ και τηλεφωνικά στο 210-3602326.

Το «παρών» στο εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo, θα δώσει και το αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen e-Golf.

PreviousNext