Τροχοί & TIR

Τεράστια παραγγελία νέων DAF

Η μεταφορική εταιρεία Primafrio Group από την Ισπανία παρήγγειλε πρόσφατα 1.300 μονάδες του DAF XF 480 Super Space Cab, από τις οποίες οι 400 πρώτες έπιασαν ήδη δουλειά, ενώ οι υπόλοιπες προγραμματί
Κυριακή 17/01/2021 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η μεταφορική εταιρεία Primafrio Group από την Ισπανία παρήγγειλε πρόσφατα 1.300 μονάδες του DAF XF 480 Super Space Cab, από τις οποίες οι 400 πρώτες έπιασαν ήδη δουλειά, ενώ οι υπόλοιπες προγραμματίζεται να έχουν παραδοθεί μέχρι τα τέλη του 2023.

Αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω σημαντική συμφωνία δεν είναι η πρώτη που κλείνουν οι Ισπανοί με τους ανθρώπους της DAF Τrucks, καθώς το 2016 είχαν παραγγελθεί επιπλέον 1.000 φορτηγά της ολλανδικής μάρκας. «Αυτή η νέα παραγγελία αποτελεί μέρος του σχεδίου ανανέωσης του στόλου μας, το οποίο θα μας επιτρέψει να διαθέτουμε οχήματα τελευταίας τεχνολογίας», είπε σχετικά ο CEO της Primafrio, José Esteban Conesa, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από την αξιοπιστία, την οικονομία καυσίμου και την άνεση που προσφέρουν τα DAF στους οδηγούς.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος Primafrio ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και ειδικεύεται στην ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα και στη μεταφορά προϊόντων υψηλής αξίας. Έχει την έδρα της στη Μούρθια και θυγατρικές στην Ανδαλουσία, στην Καταλονία, στη Χώρα των Βάσκων και στη Λισαβόνα, καθώς και στη Γαλλία και στη Γερμανία. Σήμερα, αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες μεταφορών στην Ευρώπη.

PreviousNext