Τροχοί & TIR

Τροποποίηση κυκλοφορίας στην εθνική Αλεξανδρούπολης - Συνόρων

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αποφάσισε την έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και την τροποποίηση της κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Α
Πέμπτη 16/03/2023 - 15:17
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αποφάσισε την έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και την τροποποίηση της κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Συνόρων από το ύψος της γέφυρας Μαΐστρου (έμπροσθεν ξύλινης καντίνας) έως την συμβολή με την οδό Δημοκρίτου και της Ε.Ο. Αλεξ/πολης- Κομοτηνής από το τέλος του οικισμού Νέας Χηλής, στο ύψος του Α/Κ Μάκρης (διασταύρωση οικισμού Μάκρης) έως την συμβολή της με την πόρτα Δικέλλων της Εγνατίας Οδού, προκειμένου να διέλθουν βαρέα οχήματα όπου μεταφέρουν βαρύ βιομηχανικό υλικό στην ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε. από τον λιμένα Αλεξ/πολης στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για δέκα ημέρες, με έναρξη αυτών την 18/03/2023.

Ειδικότερα: 

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω ρυθμίσεων θα διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, τμηματικά σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα και για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να πραγματοποιείται με ασφάλεια η διέλευση των βαρέων οχημάτων της εταιρίας από τα σημεία, αφού πρώτα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη οριζόντια και κάθετη σήμανση.

Για τον προσωρινό αποκλεισμό της κυκλοφορίας θα υπάρχει μέριμνα από τον ανάδοχο και η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται με σημαιοφόρους . 

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των ανωτέρων τμημάτων του οδικού δικτύου (και κατ΄ επέκταση οι διελεύσεις των βαρέων οχημάτων), θα είναι ολιγόωρες και θα λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Μετά από κάθε διέλευση θα απομακρύνεται η εργοταξιακή- προσωρινή σήμανση και η οδός θα παραδίδεται στην κυκλοφορία απόλυτα καθαρή από φερτές και ξένες ύλες και ασφαλείς για την κυκλοφορία των οχημάτων.

 

PreviousNext