Τροχοί & TIR

Δέκα χρόνια χωματουργικά Volvo (+VIDEO)

Με το λανσάρισμα του νέου -τρίτης γενιάς- Volvo FMX, η Volvo Trucks γιορτάζει τα δέκα χρόνια παρουσίας στα χωματουργικά βαρέα φορτηγά. Υπενθυμίζεται, πως το νέο Volvo φέρει μια ολοκαίνουρ
Κοινοποίηση στα Social Media

Με το λανσάρισμα του νέου -τρίτης γενιάς- Volvo FMX, η Volvo Trucks γιορτάζει τα δέκα χρόνια παρουσίας στα χωματουργικά βαρέα φορτηγά.

Υπενθυμίζεται, πως το νέο Volvo φέρει μια ολοκαίνουργια καμπίνα, η οποία προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα έως και κατά 1.000 λίτρα. Παράλληλα, το χωματουργικό φορτηγό διαθέτει χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, διευκολύνοντας την είσοδο και έξοδο του οδηγού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εργονομία, καθώς και την απρόσκοπτη ορατότητα. Επιπλέον, ο πίνακας οργάνων των 12 ιντσών είναι πλήρως ψηφιακός και επιπρόσθετα μπορεί να τοποθετηθεί μία οθόνη αφής 9 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι και ο χώρος ανάπαυσης, με την καμπίνα να διαθέτει ακόμα βελτιωμένη μόνωση.

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Volvo FMX, συνοπτικά αναφέρεται πως ο μπροστά άξονας μπορεί να δεχθεί αυξημένο φορτίο (έως και 20 τόνων), με τους πίσω άξονες να έχουν τεχνική ικανότητα φόρτισης 38 τόνων. Με συνδυασμό συρόμενου, η τεχνική δυνατότητα του συρμού φτάνει μέχρι τους 150 τόνους συνολικής έλξης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο παρουσίασης του νέου Volvo FMX.

 

Video URL
PreviousNext