Τροχοί & TIR

Άδειες ΕΔΥΜ 2009

Μέχρι 5 ΔεκεμβρίουΑιτήσεις για άδειες ΕΔΥΜ 2009 Ανακοινώθηκε από το ΥΜΕ η κατανομή αδειών ΕΔΥΜ για το έτος 2009 που αφορά στους οδικούς μεταφορείς οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα και πραγ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Μέχρι 5 Δεκεμβρίου
Αιτήσεις για άδειες ΕΔΥΜ 2009


Ανακοινώθηκε από το ΥΜΕ η κατανομή αδειών ΕΔΥΜ για το έτος 2009 που αφορά στους οδικούς μεταφορείς οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα και πραγματοποιούν διεθνείς οδικές εμπορευματικές μεταφορές για λογαριασμό τρίτων.

Από 10-11-2008 η Διεύθυνση Εμπορευματικών Μεταφορών -Τμήμα Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών- δέχεται αιτήσεις για τη χορήγηση των πολυμερών αδειών ΕΔΥΜ, έτους 2009 ( 149 πολυμερείς άδειες ΕΔΥΜ).

Οι αιτήσεις κατατίθενται έως 5/12/2008 στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών -(Αναστάσεως 2 - Παπάγου- Ισόγειο).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:


ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος του οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων.
2. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα και των δύο πλευρών της άδειας κυκλοφορίας του/ των αυτοκινήτων.
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των Cop Document, με τα οποία πρέπει να είναι εφοδιασμένα όλα τα αυτοκίνητα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων της μεταφορικής επιχείρησης και για τις ΙΜΕ-ΕΠΕ και οι άδειες Οδικού μεταφορέα των μελών της.
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της τελευταίας νομαρχιακής εγκριτικής απόφασης λειτουργίας της επιχείρησης στην οποία αναφέρονται όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα που ανήκουν ή είναι ενταγμένα σε αυτή.
3. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα και των δύο πλευρών των αδειών κυκλοφορίας όλων των αυτοκινήτων της εταιρείας ή με την προβλεπόμενη σφραγίδα ένταξης .
4. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των Cop Documents, όλων των αυτοκινήτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας .

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά, οι προϋποθέσεις και η μοριοδότηση κριτηρίων αναφέρονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext