Τροχοί & TIR

Euro 5 και EEV όλη η οικογένεια Renault Trucks

Με κινητήρες Euro 5 και EEV όλη η οικογένεια Renault Trucks Με κινητήρες Euro 5 και EEV (Enhanced Environmentally - friendly Vehicle - όχημα ακόμη περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον) εξοπλίζεται
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Euro 5 και EEV όλη η οικογένεια Renault Trucks
Euro 5 και EEV όλη η οικογένεια Renault Trucks

Με κινητήρες Euro 5 και EEV όλη η οικογένεια Renault Trucks

Με κινητήρες Euro 5 και EEV (Enhanced Environmentally - friendly Vehicle - όχημα ακόμη περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον) εξοπλίζεται πλέον όλη η γκάμα των φορτηγών Renault, δηλαδή τα μοντέλα Premium Long Distance, Premium Distribution, Premium Lander, Kerax και Magnum που εξοπλίζονται με τους κινητήρες DXi11 και DXi13.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το 2010 η γκάμα των κινητήρων θα επεκταθεί με τους τύπους DXi5 (180 HP) και DXi7 (270 και 310 ΗΡ).

Για όλους τους τύπους Euro 5 και EEV η Renault χρησιμοποιεί τη μέθοδο SCR δηλαδή με προσθήκη Adblue.

Υπενθυμίζουμε, ότι σε πολλές μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, της Γερμανίας, Βελγίου, Ιταλίας κ.α. έχουν καθιερωθεί ζώνες χαμηλών ρύπων όπου επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων Euro 4 ή Euro 5 και EEV και στις αγορές αυτές η Renault έχει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων.

Βελτιωμένο το Maxity

Με αυτοματοποιημένο 6τάχυτο κιβώτιο, ένα φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων και πιο άνετα καθίσματα διατίθεται τώρα το Renault Maxity.

Τόσο το αυτοματοποιημένο κιβώτιο, όσο και το φίλτρο συνυπάρχουν με το Maxity των 150 ΗΡ DXi3. Με αυτόν τον εξοπλισμό το αυτοκίνητο καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 5. Διαθέσιμο ωστόσο παραμένει και το μηχανικό κιβώτιο των 5 ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext