Τροχοί & TIR

Weeda ο παθιάρης

Βολβάκιας αν και ολλανδός ο Guido Weeda, νεαρός στην ηλικία αλλά και στο επάγγελμα, στο οποίο μπήκε για να ικανοποιήσει το πάθος του για τα φορτηγά. Δουλεύει τρανσπόρτ σε όλη την Ευρώπη κι όπου βρεθ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Weeda ο παθιάρης
Weeda ο παθιάρης

Βολβάκιας αν και ολλανδός ο Guido Weeda, νεαρός στην ηλικία αλλά και στο επάγγελμα, στο οποίο μπήκε για να ικανοποιήσει το πάθος του για τα φορτηγά. Δουλεύει τρανσπόρτ σε όλη την Ευρώπη κι όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλά μόνο για βελτιώσεις, τις οποίες προτιμά στο εσωτερικό της καμπίνας παρά στο μοτέρ. Άλλωστε τα 610 άλογα δεν έχουν καμία απολύτως ανάγκη αναβάθμισης.

Ο κινέζος του είναι παραγγελία και ζήτησε το κόκκινο χρώμα με την ασημένια λωρίδα (αν και στους παλιούς αυτοκινητιστές αυτός ο συνδυασμός θυμίζει τη σειρά SK της Mercedes). Όμως το ασημί είναι αυτό που δένει περισσότερο με το χρώμα του πάθους. Κατόπιν προχώρησε και σε άλλες επεμβάσεις για την εξωτερική βελτίωση του τράκτορα με μια ακριβή μπαριέρα που φέρει δύο εξωτερικές κάθετες λωρίδες καουτσούκ για προστασία. Ακολούθησαν τα προβόλια και το φωτιστικό σύστημα οροφής, οι τενόροι, οι ζάντες και όλα όσα βλέπετε στις φωτό.



Στις αερογραφίες, προτίμησε να αφιερώσει τις μεγάλες επιφάνειες στην πλάτη του τράκτορα, στην πίσω πόρτα του ψυγείου με θέμα από την ιστορία των «Βίκινγκς» και τις θαλασσινές τους περιπέτειες. Για την καμπίνα προτίμησε λεπτές και κομψές γραμμές και σχέδια.

Εδώ ο ολλανδός έκανε καταπληκτική δουλειά είναι στην XL καμπίνα του VOLVO FH 610. Εξαιρετικά φωτεινή χάρη στο λευκό χρώμα που κυριαρχεί και το οποίο τονίζει τις κόκκινες λωρίδες που σπάνε το άσπρο στα σωστά σημεία προκαλώντας έναν «κυριλέ» συνδυασμό. Κουρτίνες και καπιτονέ από ακριβά υλικά, ηχοσυστήματα, αμπαζούρ ρυθμιζόμενου φωτισμού, επενδύσεις στα ντουλάπια πάνω και κάτω από το κρεβάτι. Τα εσωτερικά της κάθε πόρτας καλύφθηκαν με τα ίδια υλικά, δερμάτινο φυσικά κάθισμα και αρκετά άλλα «έξτρα» που μπορείτε ν' ανακαλύψετε κοιτάζοντας τις φωτό.

PreviousNext