Τροχοί & TIR

Setra S411 HD: Πολυτέλεια και Άνεση

Όταν η σύγχρονη τεχνολογία συναντά την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα ταξιδιού, σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο εσωτερικό ενός Setra. Όταν μάλιστα η παρουσίαση ενός τέτοιου λεωφορείου γίνεται στην κ
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Setra S411 HD: Πολυτέλεια και Άνεση
Setra S411 HD: Πολυτέλεια και Άνεση

Όταν η σύγχρονη τεχνολογία συναντά την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα ταξιδιού, σημαίνει ότι βρισκόμαστε στο εσωτερικό ενός Setra. Όταν μάλιστα η παρουσίαση ενός τέτοιου λεωφορείου γίνεται στην καταπράσινη και πανέμορφη Ελβετία τότε η οδήγηση και το ταξίδι με λεωφορείο Setra είναι πραγματική απόλαυση.

Σε ένα τέτοιο ταξίδι λάβαμε και εμείς μέρος στις 21-22 Ιουνίου προσκεκλημένοι της Γερμανικής εταιρείας Setra. Οικοδεσπότες μας στην εκδήλωση αυτή πλην των φιλόξενων Γερμανών εκπροσώπων της εταιρείας ήταν δύο Setra S411 HD. Η πρώτη μας συνάντηση με τα δύο λεωφορεία της εταιρείας έγινε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης από όπου ξεκινήσαμε με κατεύθυνση τα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουλίου που κυκλοφορεί σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τη διαδρομή με τα δύο S-411 HD της Setra που περιελάμβανε οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, σε αστικό περιβάλλον και σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, τα χαρακτηριστικά των πολυτελών αυτών λεωφορείων καθώς και μία ευχάριστη έκπληξη που μας περίμενε από το παρελθόν.

PreviousNext