Show και Επιδείξεις

Το φετινό TRUCK FESTIVAL 2011 θα προσφέρει στους επισκέπτες, μεγάλου μήκους πίστα για test drive φορτηγών, διευρυμένους, ασφαλτοστρωμένους χώρους parking φορτηγών, μια πλήρη μονάδα εστίασης με εκατοντάδες τραπεζοκαθίσματα και, φυσικά, εκπληκτικά shows, όπως τα καλλιστεία «Miss Truck Festival 2011», το Truck Wash, αλλά και πρωτότυπες επιδείξεις δεξιοτεχνίας φορτηγών.

Πολιτιστικό Κέντρο Φορτηγού

Σημαντική επίσης καινοτομία, είναι η λειτουργία φέτος «Πολιτιστικού Κέντρου Φορτηγού» (μια πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας) το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η συμβολή του Φορτηγού στην ανάπτυξη του νεότερου Ελληνικού Κράτους», σκίτσα διάσημων σκιτσογράφων με θέμα το φορτηγό, μια συλλογή εκπληκτικών αερογραφιών επί φορτηγών, βιβλιοπωλείο με ενδιαφέρουσες εκδόσεις για τα επαγγελματικά οχήματα, την τεχνολογία τους, τις μεταφορές/ logistics κ.ά. Στην ίδια τέντα του Πολιτιστικού Κέντρου Φορτηγών θα προβάλλονται όλα τα μοντέλα φορτηγών που κατέκτησαν τον τίτλο «International Truck of the Year» κατά τα τελευταία 35 χρόνια, καθώς και video από μεταφορές και φορτηγά σε όλο τον κόσμο.Κορυφαία, ωστόσο, εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου θα αποτελέσει η βράβευση και απονομή τιμητικών μεταλλίων και διπλωμάτων σε παλαίμαχους έλληνες αυτοκινητιστές απ' όλη τη χώρα.

Πρόσβαση

Για την εύκολη και γρήγορη μετάβαση - αποχώρηση στο Truck Festival, θα υπάρχει απευθείας λεωφορειακή σύνδεση από τον σταθμό Ασπροπύργου του προαστιακού προς την έκθεση και αντίστροφα. Επίσης, όλα τα σημεία της έκθεσης είναι προσβάσιμα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τους αυτοκινητιστές από τα νησιά (Κρήτη, Μυτιλήνη, Δωδεκάνησα κ.ά.) που θα φτάσουν στο Truck Festival νωρίτερα, λόγω της άφιξης των πλοίων πολύ νωρίς το πρωί. Οι επισκέπτες αυτοί, θα περάσουν στο Truck Festival και θα μείνουν στο χώρο εστίασης μέχρι την επίσημη ώρα έναρξης λειτουργίας της έκθεσης.

Χώρος Εστίασης

Στο χώρο εστίασης θα περιλαμβάνονται:- Ψησταριά για σουβλάκια και μπριζολάκια- Εστιατόριο, παρασκευής μαγειρευτών φαγητών- Μπιραρία- Αναψυκτήριο, μπαρ, παγωτά.Εξάλλου, μεγάλη έκταση έχει διατεθεί για τραπεζοκαθίσματα.Σημείωση: Εφόσον οι παρέες των αυτοκινητιστών που θα διανυχτερεύσουν στις καμπίνες το επιθυμούν, μπορούν, μετά το κλείσιμο της έκθεσης, να παραταθεί η λειτουργία της ψησταριάς και της μπιραρίαςΕπίσης, θα λειτουργεί ξεχωριστό bar (Νο 4) το οποίο θα διαθέτει καφέ, νερά, αναψυκτικά, χυμούς και σάντουιτς. Το συγκεκριμένο bar θα λειτουργεί επίσης πριν και μετά την έκθεση για την εξυπηρέτηση του προσωπικού προετοιμασίας των περιπτέρων και της αποξήλωσής τους.

Είσοδος

Προσκλήσεις δωρεάν εισόδου, θα βρουν όλοι οι αναγνώστες μας στο επόμενο τεύχος Σεπτεμβρίου του ΤΡΟΧΟΙ & TIR, ενώ μεγάλος επίσης αριθμός προσκλήσεων θα διατεθεί από τους συμμετέχοντες εκθέτες. ΕΛΕΥΘΕΡΗ, χωρίς εισιτήριο, θα είναι η είσοδος για τις συζύγους και τα παιδιά των αυτοκινητιστών και των οδηγών με την επίδειξη από αυτούς της άδειας οδήγησης που θα πρέπει να είναι κατηγορίας Γ ή Γ - Ε. Ευνόητο είναι, ότι ελεύθερη είσοδο θα έχουν άνδρες και παιδιά συνοδευόμενοι από την σύζυγο με άδεια οδήγησης των παραπάνω κατηγοριών. Για όσους, ωστόσο, δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν πρόσκληση, ή ξεχάσουν το δίπλωμα τους, θα πληρώσουν εισιτήριο μόνο 5 ευρώ, ενώ και σε αυτή τη περίπτωση, σύζυγος και παιδιά εισέρχονται δωρεάν.