Τροχοί & TIR

Όλα έτοιμα για την BUSWORLD της Κωνσταντινούπολης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για την 4η Busworld Turkey που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη (19-20 Απριλίου) και οι οιωνοί δείχνουν καλοί για διοργανωτές και εκθέτες. Συ
Πέμπτη 29/03/2012 - 14:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για την 4η Busworld Turkey που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη (19-20 Απριλίου) και οι οιωνοί δείχνουν καλοί για διοργανωτές και εκθέτες. Συγκεκριμένα, «ξεπούλησε» η διοργάνωση τους διαθέσιμους χώρους για εκθέτες ενώ, ιδιαίτερα μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή των εταιριών με αξεσουάρ, εξαρτήματα και βελτιωτικές προτάσεις για λεωφορεία όλων των κατηγοριών.
Ανάμεσα στους κατασκευαστές και προμηθευτές που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους περιλαμβάνονται οι Mercedes-Benz Türk, Viseon, BMC, Temsa, Otokar, Bodo και πολλοί ακόμη. Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η αναμενόμενη παρουσία πολλών κατασκευαστών για θύρες, ράμπες και συστήματα ανύψωσης για επιβάτες με κινητικές δυσκολίες. Οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι τακτικοί επισκέπτες της Busworld αλλά, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς, από τον προσεχή Ιούλιο όλα τα μέσα μεταφοράς επιβατών στην Τουρκία θα είναι υποχρωμένα να διαθέτουν συστήματα πρόσβασης για ΑΜΕΑ.
Ανάμεσα στους 60 δημοσιογράφους που θα βρεθούν στην Πόλη περιλαμβάνεται και η συντακτική ομάδα του Τ&Τ που, ευκαιρίας δοθείσης, πέρα από εκτεταμένο ρεπορτάζ που θα καλύψει τις σημαντικότερες πρεμιέρες και παρουσίες από την έκθεση, θα επισκεφθεί και μονάδες παραγωγής λεωφορείων εταιριών με έντονη παρουσία στην ελληνική αγορά. Περισσότερα στο τεύχος Μαΐου.

PreviousNext