Τροχοί & TIR

Πρόσθετα και Λιπαντικά Liqui Molly

Με χαμηλότερες τιμές αντεπιτίθεται στην κρίση Την απόφασή της να εντείνει την δραστηριοποίησή της στη χώρα μας, εξέφρασε η γερμανική εταιρεία λιπαντικών και πρόσθετων LIQUI MOLY δια στόματος του δι
Πέμπτη 29/03/2012 - 14:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Με χαμηλότερες τιμές αντεπιτίθεται στην κρίση

 Την απόφασή της να εντείνει την δραστηριοποίησή της στη χώρα μας, εξέφρασε η γερμανική εταιρεία λιπαντικών και πρόσθετων LIQUI MOLY δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου Ernst Prost, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα στα γραφεία της εταιρείας Ε. Σκαζίκης – Λ. Μαραγκός Α.Ε., αντιπροσώπου των παραπάνω προϊόντων.«Είμαι εδώ, γιατί αγαπώ τη χώρα σας, γιατί θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη, να συμβάλω στη διατήρηση θέσεων εργασίας», τόνισε ο κ. Prost στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Αναφέρθηκε κατόπιν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με την εταιρεία «S&M» (Σκαζίκης-Μαραγκός), ενώ στην ερώτηση πως θα επιτύχει τους στόχους της η LIQUI MOLY στην Ελλάδα, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, ο κ. Prost αποκάλυψε ότι τα προϊόντα θα έρχονται στην Ελλάδα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, στο κόστος των υλικών και θα διατίθενται από την Ε. Σκαζίκης – Λ. Μαραγκός Α.Ε. και το δίκτυο των πωλητών της σε επίσης χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε να γίνουν πιο προσιτά για τον τελικό καταναλωτή.

Η LIQUI MOLY εδρεύει στην Ulm της Γερμανίας όπου και παράγονται τα προϊόντα της. «Η παραγωγή μας όλη είναι στη Γερμανία», ανέφερε ο κ. Prost, δείχνοντας το “made in Germany” πάνω στα προϊόντα, για να προσθέσει, ότι στη χώρα του τα προϊόντα LIQUI MOLY είναι τα πιο δημοφιλή και τα πλέον αξιόπιστα σύμφωνα με σχετική έρευνα τριών περιοδικών αυτοκινήτου.

Περιληπτικά ανέφερε, ότι τα ειδικά πρόσθετα έχουν την ιδιότητα να βελτιώνουν την λιπαντική ικανότητα του λαδιού, να παρατείνουν τη διάρκεια της ζωής του κινητήρα και να τον προστατεύουν στην περίπτωση της χαμηλής στάθμης λαδιού.

Αλλά και στον τομέα των λιπαντικών η LIQUI MOLY είναι μεταξύ των πρώτων παραγωγών λαδιών κινητήρων για τα οποία ακολουθεί επακριβώς τις τεχνικές προδιαγραφές όλων των κατασκευαστών βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων, επιβατικών και επαγγελματικών.

Το 60% της παραγωγής της καταναλώνεται στη Γερμανία και το υπόλοιπο σε 100 ακόμη χώρες που δραστηριοποιείται με ένα σύνολο προϊόντων που αγγίζουν τον αριθμό 4.000 και περιλαμβάνουν εκτός από τα πρόσθετα και τα λιπαντικά μια ευρύτατη γκάμα διαφόρων υγρών καθαρισμού και φροντίδας του αυτοκινήτου, εργαλεία και εξοπλισμός συνεργείων κ.ά. Πληροφορίες Ε. Σκαζίκης – Λ. Μαραγκός Α.Ε., τηλ. 210 5296810 και 2310 779511.

PreviousNext