Τροχοί & TIR

Στο δρόμο με το 13λιτρο VOLVO FH 540

Με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και τις υψηλές αποδόσεις παρουσιάζεται ο 13λιτρος κινητήρας του Volvo FH, ο οποίος συνδυάζεται με το σωστά κλιμακωμένο 12αρι I-Shift. Ο οδηγός του Volvo θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τους 540 ίππους, το αυτοματοποιημένο κιβώτιο I-shift με τις αλλαγές ακριβείας καθώς και το ενισχυμένο βαλβιδόφρενο Web+. Το FH-13 προτείνεται από τη Σουηδική εταιρεία τόσο για εθνικές όσο και για διεθνείς μεταφορές. Στις αρχές Μαΐου είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε ξανά τα πλεονεκτήματά του αυτή τη φορά πραγματοποιώντας δρομολόγιο από τη Νότια προς τη Βόρεια Ελλάδα παρέα με ένα Volvo FH-13, 540 ίππων και τον ιδιοκτήτη του, τον Λάμπρο Λουκά από τις Λιβανάτες Βοιωτίας ο οποίος αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά αυτοκινητιστών στην οικογένειά του.
από Παύλος Μαυρομύτης | Τετάρτη 30/05/2012 - 11:19
Κοινοποίηση στα Social Media

Με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και τις υψηλές αποδόσεις παρουσιάζεται ο 13λιτρος κινητήρας του Volvo FH, ο οποίος συνδυάζεται με το σωστά κλιμακωμένο 12αρι I-Shift. Ο οδηγός του Volvo θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τους 540 ίππους, το αυτοματοποιημένο κιβώτιο I-shift με τις αλλαγές ακριβείας καθώς και το ενισχυμένο βαλβιδόφρενο Web+.

Το FH-13 προτείνεται από τη Σουηδική εταιρεία τόσο για εθνικές όσο και για διεθνείς μεταφορές.

Στις αρχές Μαΐου είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε ξανά τα πλεονεκτήματά του αυτή τη φορά πραγματοποιώντας δρομολόγιο από τη Νότια προς τη Βόρεια Ελλάδα παρέα με ένα Volvo FH-13, 540 ίππων και τον ιδιοκτήτη του, τον Λάμπρο Λουκά από τις Λιβανάτες Βοιωτίας ο οποίος αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά αυτοκινητιστών στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext