Τροχοί & TIR

ISUZU NL 85 E (EURO 5) Μεταφορέας τσέπης

Το Isuzu NL 85 E με τον Euro 5 κινητήρα των 150 hp συνιστά μία ιδιαίτερη μεταφορική λύση για διανομές, ως ένα μικρό φορτηγό με ενισχυμένο πλαίσιο, πολύ συγκρατημένες εξωτερικές διαστάσεις, εξελιγμένη γραμμή μετάδοσης κίνησης, έναν από τους μικρότερους κύκλους στροφής της αγοράς, με αντίστοιχη ευελιξία και, γενικά, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία εκμετάλλευσης.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 30/05/2012 - 11:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα γνωστά φορτηγά σειράς «Ν» της Isuzu διατίθενται πλέον και με Euro 5 κινητήρες και είχαμε πρόσφατα στη διάθεσή μας για δοκιμή ένα NL 85 E μικτού βάρους 3,5 τόνων με τη «στενή» καμπίνα και τον κινητήρα των 150 hp. Με την ιαπωνική εταιρεία έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουμε αναλύσει διεξοδικά τη θέση της στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών οχημάτων.

Στοιχεία όπως λ.χ., η πρωτοκαθεδρία της στην κατασκευή πετρελαιοκινητήρων σε απόλυτα νούμερα –το 2009 είχε ήδη κατασκευάσει πάνω από 21 εκατομμύρια κινητήρες ντίζελ- είναι γνωστά σε όλους.

Τα φορτηγά της σειράς «Ν» καλύπτουν το φάσμα 3,5 έως 9,0 τόνους μικτού και υπάρχουν επίσης οι σειρές «F» και «C&E» που όμως δεν διατίθενται (ακόμη) σε μεγάλη κλίμακα στην Ευρώπη. Η τοποθέτηση τώρα, του φορτηγού της δοκιμής μας στην αγορά, εστιάζει σε τέσσερις κυρίως τομείς: τις πραγματικά μικρές εξωτερικές διαστάσεις, την ευελιξία, το ισχυρό πλαίσιο –που παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερα οχήματα- και τον τρίλιτρο τουρμποντίζελ κινητήρα.

Στο ίδιο τεύχος #290

PreviousNext