Παρόντες όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές στη FIAA

Τετ, 27/06/2012 - 13:41

Η μεγάλη έκθεση λεωφορείου της Μαδρίτης, η FIAA (από τα αρχικά των Feria Internacional del Autobús y del Autocar) ανακοίνωσε τη λίστα των εκθετών για τη διοργάνωση του 2012. Με επιβεβαιωμένες τις συμμετοχές όλων των μεγάλων Ευρωπαίων κατασκευαστών, η 11η εκδοχή της ισπανικής έκθεσης δείχνει να καθιερώνεται ως μία από τις πλέον σημαντικές για τη βιομηχανία ακόμη και στη διάρκεια μίας χρονιάς όπως το 2012 όπου το καλεντάρι είναι γεμάτο από μεγάλες εκθέσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Πέρα από (ενδεικτικά) MAN, Mercedes-Benz, Setra, Iveco, Otokar, BMC που θα δείξουν όλα τα νέα τους οχήματα, συμμετέχουν φυσικά, όλα τα μεγάλα ονόματα κατασκευαστών και αμαξοποιών από την Ιβηρική και οι διοργανωτές υπόσχονται σημαντικές πρεμιέρες και εκπλήξεις. Δε λείπουν και συμμετοχές από εταιρείες με αξεσουάρ λεωφορείου, καθώς και κατασκευαστές και προμηθευτές εξαρτημάτων και μηχανικών μερών. Ήδη, τέσσερις μήνες πριν από τα επίσημα εγκαίνια, ο αριθμός των συμμετοχών (161) «ισοφάρισε» τον αντίστοιχο της έκθεσης του 2010.

Σε επίπεδο προβολής, η FIAA προωθεί και κάνει γνωστές τις δραστηριότητές της στους επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και του λεωφορείου γενικότερα, μέσα από συνεργασίες με τα κορυφαία εξειδικευμένα περιοδικά της Ευρώπης αλλά, και από άλλες ηπείρους. Αποκλειστικός media partner της FIAA για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Τ&Τ το οποίο και θα καλύψει την ισπανική έκθεση με πλήρες φωτορεπορτάζ.

Για τη λίστα των συμμετεχόντων εκθετών πατήστε εδώ.