Τροχοί & TIR

Οδοιπορικό στην Ευρώπη - Οδηγός για τους νέους διεθνομεταφορείς

Με DAF XF 105 του Λαρισαίου Ζήση Χώτου Ελλάδα - Ελβετία - Γερμανία - Γαλλία - Ιταλία - Ελλάδα Οδοιπορικό και αναλυτικό εξοδολόγιο για την ενημέρωση των νέων διεθνομεταφορέων Αν και η διεθνομεταφορά βιώνει τη δική της κρίση καθώς τα έξοδα συνεχώς αυξάνουν, τα φορτία λιγοστεύουν και ο ανταγωνισμός από τα φορτηγά των άλλων χωρών είναι πλέον αδυσώπητος, δεν λείπουν οι αυτοκινητιστές, κυρίως νέοι που με την αποκατηγοριοποίηση των μεταφορών σκέπτονται να περάσουν στο διεθνή χώρο. Για το λόγο αυτό, το οδοιπορικό που ακολουθεί είναι αναλυτικό, κατατοπιστικό θα λέγαμε, και δίνει μάλιστα το ακριβές εξοδολόγιο του συγκεκριμένου ταξιδιού. Ο συντάκτης του Τ&Τ Παύλος Μαυρομύτης ταξίδεψε από τη Λάρισα μέχρι την Ελβετία και από εκεί για Γερμανία και Γαλλία καταγράφοντας τις συνθήκες εργασίας, τα κόστη, τις υποδομές του οδικού δικτύου και την διαδικασία που απαιτείται για τη διέλευση της Ελβετίας. Το δρομολόγιο έγινε με DAF XF 105 με ρυμούλκα κουρτίνα Kogel του Ζήση Χώτου από τη Λάρισα ο οποίος κατάγεται από αυτοκινητιστική οικογένεια συνεχίζοντας, μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός ψυγείου DAF 95 XF με θάλαμο, το επάγγελμα από τον πατέρα τους κ. Γιάννη.
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 01/11/2012 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με DAF XF 105 του Λαρισαίου Ζήση Χώτου

Ελλάδα - Ελβετία - Γερμανία - Γαλλία - Ιταλία - Ελλάδα

Οδοιπορικό και αναλυτικό εξοδολόγιο για την ενημέρωση των νέων διεθνομεταφορέων

Αν και η διεθνομεταφορά βιώνει τη δική της κρίση καθώς τα έξοδα συνεχώς αυξάνουν, τα φορτία λιγοστεύουν και ο ανταγωνισμός από τα φορτηγά των άλλων χωρών είναι πλέον αδυσώπητος, δεν λείπουν οι αυτοκινητιστές, κυρίως νέοι που με την αποκατηγοριοποίηση των μεταφορών σκέπτονται να περάσουν στο διεθνή χώρο. Για το λόγο αυτό, το οδοιπορικό που δημοσιεύεται στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί είναι αναλυτικό, κατατοπιστικό θα λέγαμε, και δίνει μάλιστα το ακριβές εξοδολόγιο του συγκεκριμένου ταξιδιού.

Ο συντάκτης του Τ&Τ Παύλος Μαυρομύτης ταξίδεψε από τη Λάρισα μέχρι την Ελβετία και από εκεί για Γερμανία και Γαλλία καταγράφοντας τις συνθήκες εργασίας, τα κόστη, τις υποδομές του οδικού δικτύου και την διαδικασία που απαιτείται για τη διέλευση της Ελβετίας. Το δρομολόγιο έγινε με DAF XF 105 με ρυμούλκα κουρτίνα Kogel του Ζήση Χώτου από τη Λάρισα ο οποίος κατάγεται από αυτοκινητιστική οικογένεια συνεχίζοντας, μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός ψυγείου DAF 95 XF με θάλαμο, το επάγγελμα από τον πατέρα τους κ. Γιάννη.

Διαβάστε επίσης

Το τριαξονικό Actros F εξοπλίζεται με τον 12,8 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα ΟΜ 471 τρίτης γενιάς, ο οποίος αποδίδει 530 ίππους (390 kW) και μέγιστη ροπή 2.600 Nm.

North Stallion IV by Filosoglou

PreviousNext