Αυθεντικά Προϊόντα Mercedes-Benz και γνήσια VDO στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Δευ, 01/04/2013 - 00:00

Για τους αναγνώστες του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Δυο ακόμη κορυφαία ονόματα προσφέρουν τα προϊόντα τους στους αναγνώστες του περιοδικού μας. Η Μercedes-Benz συμπληρώνει από το τεύχος αυτό την ομάδα των μεγάλων κατασκευαστών και παρουσιάζει τη νέα της collection ΄Aνοιξη – Καλοκαίρι 2013 με μια πλούσια γκάμα ενδυμάτων και εντυπωσιακών gadgets για τους επαγγελματίες και φίλους της μάρκας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα επώνυμο, αυθεντικό δώρο αξίας για τους ίδιους ή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ομοίως, το πρώτο όνομα παγκοσμίως στους ταχογράφους (και όχι μόνο), η γνωστή σε όλους μας VDO, προσφέρει αναλώσιμα τόσο αναλογικών, όσο και ψηφιακών ταχογράφων (δίσκους και ρόλους χαρτιού εκτύπωσης), καθώς και μια πλήρη σειρά συσκευών για τη μεταφόρτωση των δεδομένων και τη σωστή αρχειοθέτησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις κοινοτικές οδηγίες. Ακόμη η VDO, προτείνει στους αναγνώστες του περιοδικού, τις σωστές και υπεύθυνες λύσεις για την αξιολόγηση των δεδομένων των ταχογράφων συμβάλλοντας έτσι στη σωστή διαχείριση των οχημάτων της εταιρείας.

Όλα τα προϊόντα Mercedes-Benz και VDO, παρουσιάζονται στην ξεχωριστή ενότητα του περιοδικού στις σελίδες 117-132 του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί, όπου βέβαια συνυπάρχουν και τα καινούργια προϊόντα που σας προτείνει η  Scania, η Volvo, η MAN, και DAF.