Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στον Α/Κ Γλύφας

Την Πέμπτη 12/09/2013 ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής των Πλευρικών Σταθμών Διοδίων στον Α/Κ Γλύφας. Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στους βόρειους κλάδους του Α/Κ Γλύφας, δηλαδή: - στον κλάδο εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, και - στον κλάδο εισόδου στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τα οχήματα από Γλύφα/ Πελασγία που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή: - Από τον Α/Κ Γλύφας μέσω αρχικά της ανατολικής και στη συνέχεια της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου προς τον Α/Κ Αγ. Θεοδώρων, απ’ όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Τα οχήματα που κινούνται στην κατεύθυνση προς Αθήνα με προορισμό Γλύφα / Πελασγία, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή: - Πριν τον Α/Κ Γλύφας, θα εξέρχονται στον Α/Κ Αγ. Θεοδώρων και στη συνέχεια μέσω αρχικά του δυτικού και στη συνέχεια του ανατολικού παράδρομου θα κινούνται προς τον Α/Κ Γλύφας. Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr
Τετάρτη 11/09/2013 - 12:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Την Πέμπτη 12/09/2013 ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής των Πλευρικών Σταθμών Διοδίων στον Α/Κ Γλύφας. Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στους βόρειους κλάδους του Α/Κ Γλύφας, δηλαδή:
- στον κλάδο εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, και
- στον κλάδο εισόδου στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τα οχήματα από Γλύφα/ Πελασγία που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή:
- Από τον Α/Κ Γλύφας μέσω αρχικά της ανατολικής και στη συνέχεια της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητόδρομου προς τον Α/Κ Αγ. Θεοδώρων, απ’ όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Τα οχήματα που κινούνται στην κατεύθυνση προς Αθήνα με προορισμό Γλύφα / Πελασγία, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή:
- Πριν τον Α/Κ Γλύφας, θα εξέρχονται στον Α/Κ Αγ. Θεοδώρων και στη συνέχεια μέσω αρχικά του δυτικού και στη συνέχεια του ανατολικού παράδρομου θα κινούνται προς τον Α/Κ Γλύφας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

PreviousNext