Τροχοί & TIR

Φορτηγό της χρονιάς 2014

To Volvo FH εκλέχτηκε “ International Truck of the Year 2014” Ένα χρόνο σχεδόν μετά την επίσημη παρουσία του, το νέο Volvo FH εκλέχτηκε Truck of the Year 2014 από τους 25 δημοσιογράφους που απαρτίζουν την επιτροπή του θεσμού και εκπροσωπούν 25 περιοδικά από 25 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Volvo Trucks Claes Nilsson κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που διοργανώθηκε στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης φορτηγών και μεταφορών Comtrans στη Μόσχα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της επιτροπής κρίσεως των φορτηγών, «International Truck of the Year» Gianenrico Griffini σχολίασε: “Η Volvo Trucks παρουσίασε ένα εντελώς ολοκαίνουριο φορτηγό το οποίο διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές προτάσεις και πρωτοποριακές εφαρμογές που συμβάλλουν στην εύκολη συντήρηση του, θέτοντας νέα στάνταρτ στη βιομηχανία των φορτηγών.” Από την πλευρά του ο πρόεδρος Volvo Trucks Claes Nilsson δήλωσε μεταξύ άλλων: « Είμαστε πολύ υπερήφανοι αλλά και πολύ χαρούμενοι από την επιτυχία του νέου Volvo FH. Όταν παρουσιάσαμε το νέο FH το Σεπτέμβριο του 2012 πιστεύαμε ακράδαντα ότι αυτή ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσαμε να προσφέρουμε. Η επιτροπή των δημοσιογράφων του θεσμού Truck of the Year, επιβεβαίωσαν με την ψήφο τους την υπόσχεση της Volvo».
Τρίτη 10/09/2013 - 10:33
Κοινοποίηση στα Social Media

To Volvo FH εκλέχτηκε “ International Truck of the Year 2014”

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την επίσημη παρουσία του, το νέο Volvo FH εκλέχτηκε Truck of the Year 2014 από τους 25 δημοσιογράφους που απαρτίζουν την επιτροπή του θεσμού και εκπροσωπούν 25 περιοδικά από 25 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Volvo Trucks Claes Nilsson κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που διοργανώθηκε στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης φορτηγών και μεταφορών Comtrans στη Μόσχα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της επιτροπής κρίσεως των φορτηγών, «International Truck of the Year» Gianenrico Griffini σχολίασε: “Η Volvo Trucks παρουσίασε ένα εντελώς ολοκαίνουριο φορτηγό το οποίο διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές προτάσεις και πρωτοποριακές εφαρμογές που συμβάλλουν στην εύκολη συντήρηση του, θέτοντας νέα στάνταρτ στη βιομηχανία των φορτηγών.” Από την πλευρά του ο πρόεδρος Volvo Trucks Claes Nilsson δήλωσε μεταξύ άλλων: « Είμαστε πολύ υπερήφανοι αλλά και πολύ χαρούμενοι από την επιτυχία του νέου Volvo FH. Όταν παρουσιάσαμε το νέο FH το Σεπτέμβριο του 2012 πιστεύαμε ακράδαντα ότι αυτή ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσαμε να προσφέρουμε. Η επιτροπή των δημοσιογράφων του θεσμού Truck of the Year, επιβεβαίωσαν με την ψήφο τους την υπόσχεση της Volvo».

PreviousNext