Τροχοί & TIR

Νέα ACTROS SLT Euro 6 για Ειδικές Μεταφορές

Σε πρόσφατη παρουσίαση στη Γερμανία, οι υπεύθυνοι Έρευνας & Εξέλιξης της Mercedes είχαν ενημερώσει το Τ&Τ ότι, πριν από το τέλος του 2013, θα έχει αντικατασταθεί το σύνολο της γκάμας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων του κατασκευαστή. Μοναδικό «κενό» έως τώρα, σε ό,τι αφορά στα νέα Euro 6 οχήματα, ήταν τα Actros SLT, για ειδική Μεταφορά και βαριές εφαρμογές, με ικανότητα έλξης έως 250 τόνους. Στις 16 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν οι νέοι τράκτορες SLT με το βιβλίο παραγγελιών να «ανοίγει» άμεσα και τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες να προσδιορίζονται για το Δεκέμβριο του 2013. Με αυτό το λανσάρισμα, η Mercedes γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που ολοκληρώνει τη μετάβαση στην τεχνολογία Euro 6 σε κάθε πιθανή κατηγορία της αγοράς. Κύρια είδηση σχετικά με τους νέους τράκτορες είναι η για πρώτη φορά διάθεση και εργοταξιακού SLT. Διατίθενται δηλαδή, δύο σειρές τρακτόρων: νέο Actros SLT με φουλ ανάρτηση αέρα και νέο Arocs SLT, από τη νέα σειρά χωματουργικών, με συμβατική, ατσάλινη ανάρτηση. Το Arocs SLT προσφέρεται προαιρετικά και με μετάδοση της κίνησης σε όλους τους άξονες.
Τρίτη 01/10/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε πρόσφατη παρουσίαση στη Γερμανία, οι υπεύθυνοι Έρευνας & Εξέλιξης της Mercedes είχαν ενημερώσει το Τ&Τ ότι, πριν από το τέλος του 2013, θα έχει αντικατασταθεί το σύνολο της γκάμας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων του κατασκευαστή. Μοναδικό «κενό» έως τώρα, σε ό,τι αφορά στα νέα Euro 6 οχήματα, ήταν τα Actros SLT, για ειδική Μεταφορά και βαριές εφαρμογές, με ικανότητα έλξης έως 250 τόνους.
Στις 16 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν οι νέοι τράκτορες SLT με το βιβλίο παραγγελιών να «ανοίγει» άμεσα και τις πρώτες παραδόσεις σε πελάτες να προσδιορίζονται για το Δεκέμβριο του 2013. Με αυτό το λανσάρισμα, η Mercedes γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που ολοκληρώνει τη μετάβαση στην τεχνολογία Euro 6 σε κάθε πιθανή κατηγορία της αγοράς.
Κύρια είδηση σχετικά με τους νέους τράκτορες είναι η για πρώτη φορά διάθεση και εργοταξιακού SLT. Διατίθενται δηλαδή, δύο σειρές τρακτόρων: νέο Actros SLT με φουλ ανάρτηση αέρα και νέο Arocs SLT, από τη νέα σειρά χωματουργικών, με συμβατική, ατσάλινη ανάρτηση. Το Arocs SLT προσφέρεται προαιρετικά και με μετάδοση της κίνησης σε όλους τους άξονες.

PreviousNext