Τροχοί & TIR

Τιτανομαχία: 730 vs 700

Τιτανομαχία στη διεθνή μεταφορά, μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σύγκριση ανάμεσα σε δυο κορυφαία οχήματα των Σουηδών, τη ναυαρχίδα της Σουηδικής εταιρείας Scania R 730 με τον αντιστράτηγο της Volvo, το FH-16 700 (Στρατηγός πλέον είναι το 750). Η τελευταία επιλογή γνωστής εταιρείας διεθνών μεταφορών είναι το 730 και το 700 (αγοράστηκαν καινούργια από τις αντιπροσωπείες), με τα οποία κινηθήκαμε στη Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου και τα 1.430 ατίθασα άλογα έκαναν πάρτι στο δρόμο! Scania R εναντίον Volvo FH: Δύο οχήματα με εξαιρετικές επιδόσεις και με το δικό τους φανατικό κοινό αποτελούν αξιόπιστα οχήματα για εθνική και διεθνή μεταφορά. Από τη μια ο V8 κινητήρας του 730 και από την άλλη ο εξακύλινδρος του FH, επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις και γκάζια στο τέρμα σε συνδυασμό με αποτελεσματικά κιβώτια (I-Shift στο FH και Opticruise στο R). 3.500 Nm για το R και 3.150 Nm ροπής για το FH, δημιουργούν εκρηκτικούς συνδυασμούς, ισοπεδώνοντας τις ανηφόρες! Απολαύστε τη σύγκριση στη σελίδα 124 του ΤΡΟΧΟΙ & ΤIR Οκτωβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 01/10/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τιτανομαχία στη διεθνή μεταφορά, μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σύγκριση ανάμεσα σε δυο κορυφαία οχήματα των Σουηδών, τη ναυαρχίδα της Σουηδικής εταιρείας Scania R 730 με τον αντιστράτηγο της Volvo, το FH-16 700 (Στρατηγός πλέον είναι το 750). Η τελευταία επιλογή γνωστής εταιρείας διεθνών μεταφορών είναι το 730 και το 700 (αγοράστηκαν καινούργια από τις αντιπροσωπείες), με τα οποία κινηθήκαμε στη Ν.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου και τα 1.430 ατίθασα άλογα έκαναν πάρτι στο δρόμο!

Scania R εναντίον Volvo FH

Δύο οχήματα με εξαιρετικές επιδόσεις και με το δικό τους φανατικό κοινό αποτελούν αξιόπιστα οχήματα για εθνική και διεθνή μεταφορά. Από τη μια ο V8 κινητήρας του 730 και από την άλλη ο εξακύλινδρος του FH, επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις και γκάζια στο τέρμα σε συνδυασμό με αποτελεσματικά κιβώτια (I-Shift στο FH και Opticruise στο R). 3.500 Nm για το R και 3.150 Nm ροπής για το FH, δημιουργούν εκρηκτικούς συνδυασμούς, ισοπεδώνοντας τις ανηφόρες!

Απολαύστε τη σύγκριση στη σελίδα 124 του ΤΡΟΧΟΙ & ΤIR Οκτωβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Στο ίδιο τεύχος #306

Διαβάστε επίσης

Πληθωρική η παρουσία  της MAN Truck & Bus, παρουσιάζοντας καινοτόμα οχήματα

man

Νέο Iveco S-Way 2024

Το ΜΑΝ με τον αρχικό χρωματισμό του και τα γνήσια ανταλλακτικά του.

PreviousNext