Τροχοί & TIR

Δοκιμή: Νέες Εκδόσεις Setra Comfortclass 500

Τέσσερις νέες εκδόσεις προστίθενται άμεσα στη σειρά ComfortClass 500 της Setra, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, και κυρίως καινοτομίες που αυξάνουν κατά πολύ την εκμετάλλευση των λε
από Βασίλης Δαραμούσκας | Σάββατο 01/11/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τέσσερις νέες εκδόσεις προστίθενται άμεσα στη σειρά ComfortClass 500 της Setra, με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, και κυρίως καινοτομίες που αυξάνουν κατά πολύ την εκμετάλλευση των λεωφορείων. Στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί οδηγούμε τα νέα μοντέλα και καταγράφουμε τις κύριες αλλαγές και την οδική συμπεριφορά του καινούργιου «κοντού» υπερπολυτελούς τουριστικού S 511 HD. Δύο χρόνια μετά το εμπορικό λανσάρισμα της σειράς ComfortClass 500, η Setra διπλασιάζει μονομιάς τη γκάμα των συγκεκριμένων λεωφορείων, η οποία αριθμεί πλέον οχτώ μοντέλα. Συγκεκριμένα, τέσσερις νέες εκδόσεις μήκους αμαξώματος και -για πρώτη φορά σε ComfortClass- ύψους έρχονται (σταδιακά, από τα τέλη του 2014) να καλύψουν κάθε πιθανό κομμάτι της αγοράς. Η Setra προχωρά σε αξιοσημείωτη διεύρυνση της γκάμας των ComfortClass, που ανάλογη δεν έχουμε δει στο παρελθόν. Τα μοντέλα που είδαμε σε παγκόσμια πρεμιέρα στην ΙΑΑ 2014 είχαμε την ευκαιρία να τα οδηγήσουμε αμέσως μετά, στη νότια Αυστρία, στα σύνορα με Ουγγαρία.

Στο ίδιο τεύχος #319

Διαβάστε επίσης

Το Staria με φόντο τους βράχους των Μετεώρων. Η φουτουριστική σχεδίαση του Hyundai Staria προσφέρει μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή παρουσία.

.

.

.

Το Maxus eDeliver 5 διατίθεται με 5ετή εγγύηση οχήματος και 8ετή για την μπαταρία. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 120 kW στους μπροστινούς τροχούς, με ροπή 240 Nm.

.

PreviousNext