Τροχοί & TIR

Τα παραλειπόμενα των αγώνων

Πλούσιο θέαμα με συναρπαστικές φάσεις απόλαυσαν οι φίλοι των αγώνων τρακτόρων που βρέθηκαν στις γνωστές πίστες που διεξάγεται κάθε χρόνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Truck Racing. Ο συνεργάτης του περιοδ
από Richard Kienberger | Δευτέρα 01/01/2018 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Πλούσιο θέαμα με συναρπαστικές φάσεις απόλαυσαν οι φίλοι των αγώνων τρακτόρων που βρέθηκαν στις γνωστές πίστες που διεξάγεται κάθε χρόνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Truck Racing. Ο συνεργάτης του περιοδικού μας Richard Kienberger (D) μας ήταν παρών σε όλες τις διοργανώσεις, όπου κατέγραψε στη φωτογραφική του μηχανή τις πιο εντυπωσιακές φάσεις των αγώνων, αυτές που είδατε στις σελίδες του Truck No1.

To 2017 έκλεισε με νικητή τον Tσέχο Adam Lacko που έτρεξε τη χρονιά με το αγαπημένο του και καλοφτιαγμένο Freightliner. Αλλά ο φακός του Richard, συνέλαβε και άλλες πολλές φάσεις εκτός πίστας. Στο αρχείο του περιλαμβάνονται και τα λεγόμενα «παραλειπόμενα των αγώνων», ανέκδοτες φωτογραφίες που ήρθε ο καιρός να τις αποκαλύψουμε.

Κόντρες χτυπήματα, προφυλακτήρες στον αέρα, αλλά και όμορφα κορίτσια, περίεργα ταττού, αυτοσχέδια κόλπα κ.α. περιλαμβάνονται στα παραλειπόμενα που ακολουθούν:

Κάθε μάρκα και τα κορίτσια της

Λίγο πιο πέρα από την πίστα, μακριά από τις κόντρες και τα ντουμάνια, το τοπίο αλλάζει προς το καλύτερο, με τα κορίτσια της κάθε μάρκας να γυροφέρνουν στα pits, στους διαδρόμους και στα εκθεσιακά περίπτερα. Κάθε μάρκα και τα κορίτσια της. Η αξιολόγηση δική σας…

Στο ίδιο τεύχος #357

Διαβάστε επίσης

PreviousNext