Τροχοί & TIR

Πανελλήνια Συνάντηση Μοντελιστών

Το Hellenic Minitruckers Club (τμήμα της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων) διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων φορτηγών και μηχανημάτων έργων στα Γιάννενα, στις 2 και
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 01/01/2018 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Hellenic Minitruckers Club (τμήμα της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων) διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων φορτηγών και μηχανημάτων έργων στα Γιάννενα, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στο φιλόξενο χώρο του συνεργείου του Στέφανου Τζιάλλα στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 35 μοντελιστές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Άργος, Λευκάδα, Τρίκαλα, Σέρρες, Πάρο, Γερμανία και φυσικά Ιωάννινα με 69 μοντέλα, όπως και μαθητές των Αρσακείων Ιωαννίνων που παρακολουθούν μαθήματα μοντελισμού. Κατά το διήμερο της συνάντησης διεξήχθησαν επιδείξεις φόρτωσης και εκφόρτωσης εμπορευμάτων, μεταφοράς, χωματουργικές εργασίες, νυχτερινή οδήγηση μοντέλων στην πίστα, διαγωνισμός δεξιοτεχνίας οπισθοπορείας, ενώ για τους μικρούς μας φίλους διατέθηκε μικρή τηλεκατευθυνόμενη νταλίκα για την εξοικείωσή τους με το χόμπι.

Στο τέλος των εκδηλώσεων έγινε απονομή επάθλων του διαγωνισμού δεξιοτεχνίας τα οποία αθλοθέτησε το κατάστημα ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ του Κύρου Ζιάγκα. Την εκδήλωση κάλυψαν τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια καθώς και το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR.

Στο ίδιο τεύχος #357

PreviousNext