Τροχοί & TIR

Το κορυφαίο Amarok των 258 ίππων

Η Volkswagen Commercial Vehicles ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για την κορυφαία έκδοση του Amarok, που εξοπλίζεται με τον V6 TDI κινητήρα πετρελαίου, ο οποίος αποδίδει ισχύ 258 ίππων (272 ίππους μ
Κυριακή 29/04/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Volkswagen Commercial Vehicles ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για την κορυφαία έκδοση του Amarok, που εξοπλίζεται με τον V6 TDI κινητήρα πετρελαίου, ο οποίος αποδίδει ισχύ 258 ίππων (272 ίππους με overboost) στις 3.250 με 4.000 σ.α.λ., αλλά και 580 Nm ροπής στις 1.400 με 3.000 σ.α.λ.

Το 3λιτρο diesel μοτέρ συνεργάζεται με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης 4MOTION και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ σχέσεις μετάδοσης, δύο στοιχεία που ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου. Η κορυφαία έκδοση του γερμανικού pick-up διατίθεται στις εκδόσεις εξοπλισμού Highline και Aventura, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινούν από τα 43.180 ευρώ. Το μοντέλο θα βρίσκεται στους εμπόρους της VW από τα μέσα του προσεχούς Ιουνίου.

Το κορυφαίο Amarok ξεχωρίζει όχι μόνο με την απόδοσή του, αλλά και με τη μορφή του. Στην πλουσιότερη έκδοση Aventura, για παράδειγμα, ο ουρανός, οι κολόνες και άλλα στοιχεία της οροφής έχουν μαύρη απόχρωση τιτανίου. Στο ίδιο χρώμα είναι και οι δερμάτινες Nappa επενδύσεις των καθισμάτων, ενώ στο χρώμα του γραφίτη (Dark Graphite) είναι οι τροχοί «Talca» των 20 ιντσών.

Αποκλειστική απόχρωση στην παλέτα του Amarok Aventura, είναι η πράσινη βαφή «Peacock Green». Στάνταρ στην έκδοση Aventura και προαιρετικά στην Highline, είναι στοιχεία όπως το πακέτο «Light & Sight», οι ηλεκτρικά ανακλινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες και οι προβολείς ομίχλης με λειτουργία «cornering». Με επιπλέον χρέωση, τέλος, διατίθεται και το κάλυμμα καρότσας Roll Cover System (RCS), που προσφέρεται με ασημί φινίρισμα.

PreviousNext