Τροχοί & TIR

Τηλεματική μέσω smartphone

Λανσαρίστηκε η τελευταία έκδοση της εφαρμογής οδήγησης TX-FLEX της Transics, μιας εταιρείας που ανήκει στη WABCO και η οποία ειδικεύεται στην παροχή λύσεων για τη διαχείριση φορτηγών, οδηγών, ρυμουλ
Τρίτη 24/04/2018 - 20:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Λανσαρίστηκε η τελευταία έκδοση της εφαρμογής οδήγησης TX-FLEX της Transics, μιας εταιρείας που ανήκει στη WABCO και η οποία ειδικεύεται στην παροχή λύσεων για τη διαχείριση φορτηγών, οδηγών, ρυμουλκούμενων, φορτίων και υπεργολάβων.

Πρόκειται για μία λύση κινητής τηλεματικής, που πλέον επιτρέπει στους οδηγούς να συμμετέχουν στον προγραμματισμό, την ενημέρωση και την άμεση επικοινωνία, καθώς και στην πλοήγηση μέσω κινητών συσκευών. Μέχρι τώρα, οι πιο πάνω λειτουργίες ήταν διαθέσιμες μόνο μέσω του σταθερού υπολογιστή TX-SKY.

Πλέον, το TX-FLEX είναι συμβατό και με το TX-GO, τον ανεξάρτητο φορητό υπολογιστή για φορτηγά. Ο οδηγός απλά συνδέει την εφαρμογή TX-FLEX με τον υπολογιστή που δεν διαθέτει δική του οθόνη, για να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες δεδομένων μέσω κινητής συσκευής, είτε tablet είτε smartphone. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή προσφέρει επίσης ευελιξία στους διαχειριστές στόλων, καθώς περιλαμβάνει μια επισκόπηση των υπολειπόμενων χρόνων οδήγησης και ανάπαυσης του οδηγού. Επιπλέον, προσφέρει το πρόγραμμα οικονομικής οδήγησης της εταιρείας, TX-ECO ASSISTANT.

Τέλος, το API (Application Programming Interface) του TX-FLEX, επιτρέπει την ενσωμάτωση πρόσθετων εφαρμογών και λογισμικού στη φορητή συσκευή του οδηγού, όπως εφαρμογές επιθεώρησης φορτηγών και ρυμουλκούμενων, λογισμικό πλοήγησης και ψηφιακές πλατφόρμες CMR.

PreviousNext