Τροχοί & TIR

Ευκολότερα τα ανταλλακτικά για KRONE

Η KRONE εισήγαγε ένα νέο σύστημα για την παραγγελία εξαρτημάτων για τα επικαθήμενά της, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια της αντικατάστασης, αλλά και την επίσπευση της παράδοσης. Χρησιμοποιώντας έναν
Σάββατο 26/05/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η KRONE εισήγαγε ένα νέο σύστημα για την παραγγελία εξαρτημάτων για τα επικαθήμενά της, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια της αντικατάστασης, αλλά και την επίσπευση της παράδοσης.

Χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό γρήγορης απόκρισης (QR), ο οποίος είναι σφραγισμένος στην πινακίδα κυκλοφορίας κάθε τρέιλερ της KRONE, ο πελάτης απλώς σκανάρει τις πληροφορίες μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή του tablet. Έτσι αποκτά άμεση πρόσβαση στη λίστα με τα εξαρτήματα και σε όλα τα σχετικά δεδομένα, όπως κωδικούς ανταλλακτικών, περιγραφή και διαθεσιμότητα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της KRONE, τα ανταλλακτικά μπορούν να παραγγελθούν γρήγορα.

Δεδομένου ότι ο κάθε κωδικός QR είναι μοναδικός, ο χειριστής θα επωφεληθεί από την ταχεία και ακριβή αναγνώριση του απαιτούμενου ανταλλακτικού, χωρίς σύγχυση ή ζητήματα που προκύπτουν από τη μετάφραση της γλώσσας. Επιπλέον, ο πελάτης θα εξοικονομήσει χρόνο κατά τη διάρκεια της συντήρησης και των επισκευών, όντας πάντοτε βέβαιος για τη λήψη των ανταλλακτικών που ταιριάζουν στις εργοστασιακές προδιαγραφές του επικαθήμενου.

PreviousNext