Τροχοί & TIR

Κλιματιστικό Eberspaecher για MAN TGX

Η Eberspaecher διευρύνει την οικογένεια κλιματιστικών στάθμευσης, Cooltronic, με ένα νέο μοντέλο που εξελίχθηκε ειδικά για το MAN TGX. Ονομάζεται Cooltronic 1000 Slim Hatch/MAN, διαθέτει συμπαγείς δ
Παρασκευή 25/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Eberspaecher διευρύνει την οικογένεια κλιματιστικών στάθμευσης, Cooltronic, με ένα νέο μοντέλο που εξελίχθηκε ειδικά για το MAN TGX.

Ονομάζεται Cooltronic 1000 Slim Hatch/MAN, διαθέτει συμπαγείς διαστάσεις και μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ενός TGX, μέσα σε μόλις τρεις ώρες. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ενεργειακή απόδοση και λειτουργεί με τις μπαταρίες του φορτηγού, γεγονός που την καθιστά εντελώς ανεξάρτητη από τον κινητήρα.

Το κιτ εγκατάστασης περιλαμβάνει υλικό στεγανοποίησης, συνδετήρες και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα που απαιτούνται, τα καλώδια, καθώς και το εσωτερικό κάλυμμα. Μέσω του τηλεχειριστηρίου ή του πίνακα ελέγχου της μονάδας, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη ψύξη σε όλη την καμπίνα. Συνολικά, η οικογένεια Cooltronic διαθέτει μονάδες με ψυκτική ισχύ από περίπου 1.000 έως 1.400 watt.

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext