Τροχοί & TIR

Citroën SpaceTourer Rip Curl

Η Citroën συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με την Rip Curl, την εταιρεία θρύλο στον κόσμο του σέρφινγκ, δημιουργώντας το «περιπετειώδες» Citroën SpaceTourer Rip Curl, ένα 8θέσιο σπέσιαλ όχημα που είν
Παρασκευή 29/06/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Citroën συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με την Rip Curl, την εταιρεία θρύλο στον κόσμο του σέρφινγκ, δημιουργώντας το «περιπετειώδες» Citroën SpaceTourer Rip Curl, ένα 8θέσιο σπέσιαλ όχημα που είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στη Γαλλία, σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (Μ και XL).

Το νέο μοντέλο των Γάλλων, στηρίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Feel. Σε σχέση με τα «κανονικά» SpaceTourer, ξεχωρίζει με τις μαύρες (Onyx Black) λεπτομέρειες, τα φιμέ τζάμια, τις ζάντες Curve Grey των 17 ιντσών και τα γραφικά Rip Curl. Η παλέτα των χρωμάτων αποτελείται από πέντε αποχρώσεις, τις Arctic White, Aluminium Grey, Platinum Grey, Onyx Black και Sand.

Στο εσωτερικό του Citroën SpaceTourer Rip Curl, ξεχωρίζει το ασημί σχέδιο που έχει χαραχτεί με λέιζερ στο ταμπλό, αλλά και στα πλευρικά πάνελ. Νέος είναι ο πίνακας οργάνων, με τον υπερπλήρη εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έγχρωμο head-up display, σύστημα infotainment Citroën Connect Nav με 7άρα οθόνη, Citroën Connect Box με SOS Pack, Blind Spot Monitoring, Front Park Assist, κ.α.

Το περιπετειώδες SpaceTourer διατίθεται με τρεις κινητήρες πετρελαίου, τους BlueHDi 120 S&S, BlueHDi 150 S&S και BlueHDi 180 S&S, με τον τελευταίο να συνεργάζεται με το νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο EAT8. Την πρόσφυση σε όλα τα εδάφη βελτιώνει το σύστημα Grip Control με τις 5 λειτουργίες (Standard, Sand, All-Road, Snow και ESP OFF).

PreviousNext