Τροχοί & TIR

MAN TGE: 100 μετατροπές σε ένα χρόνο

Το τμήμα «Bus Modification Center» (BMC) της ΜΑΝ, παρέδωσε την εκατοστή μετατροπή του TGE. Οι άνθρωποι της ΜΑΝ BMC χρειάστηκαν ένα χρόνο για να κατασκευάσουν την εν λόγω έκδοση του van, η οποία παρα
Πέμπτη 28/06/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το τμήμα «Bus Modification Center» (BMC) της ΜΑΝ, παρέδωσε την εκατοστή μετατροπή του TGE.

Οι άνθρωποι της ΜΑΝ BMC χρειάστηκαν ένα χρόνο για να κατασκευάσουν την εν λόγω έκδοση του van, η οποία παραδόθηκε στο βαυαρικό δήμο του Kümmersbruck. Η BMC έχει εξοπλίσει το όχημα με επτά ρυθμιζόμενα και αφαιρούμενα ανεξάρτητα καθίσματα. Υπενθυμίζουμε πως το κέντρο μετατροπών, MAN BMC, βρίσκεται στο Πλάουεν της Γερμανίας. Λειτουργεί από το 2015, απασχολεί περί τους 140 εργαζομένους και καταπιάνεται με το van της εταιρείας από τον Απρίλιο του 2017.

Στο μεταξύ, η MAN Truck & Bus ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των αυτοκινούμενων οχημάτων, υπογράφοντας επιστολή προθέσεως με την καταξιωμένη στο χώρο εταιρεία, Knaus Tabbert. Βάσει της συμφωνίας, οι άνθρωποι της ΜΑΝ θα παραδώσουν το 2019 μια μεγάλη αρχική παρτίδα από ΜΑΝ TGE σε έκδοση σασί, αυξάνοντας το ρυθμό παράδοσης οχημάτων, σταδιακά μέσα στα προσεχή χρόνια. Τα αυτοκινούμενα MΑΝ TGE θα κατασκευάζονται στη μονάδα της Knaus Tabbert, που βρίσκεται στο Jandelsbrunn της Βαυαρίας.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext