Τροχοί & TIR

Ισχυρότερο ηλιακό πάνελ από την Thermo King

Η σειρά ηλιακών πάνελ «ThermoLite» της Thermo King, απέκτησε μια ισχυρότερη έκδοση 110W, η οποία υπόσχεται πως ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι σε θέση να κρατάει πλήρως φορτισμένες της
Πέμπτη 19/07/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η σειρά ηλιακών πάνελ «ThermoLite» της Thermo King, απέκτησε μια ισχυρότερη έκδοση 110W, η οποία υπόσχεται πως ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι σε θέση να κρατάει πλήρως φορτισμένες της μπαταρίες της ψυκτικής μονάδας, κάτι που μειώνει στο ελάχιστο την ανάγκη χρήσης του κινητήρα για τη φόρτισή τους.

Το παραπάνω -σύμφωνα με την εταιρεία- μειώνει την κατανάλωση καυσίμου μέχρι και κατά 23%, την ίδια στιγμή που οι εκπομπές CO2 περιορίζονται κατά 560 κιλά, σε σχέση με ένα φορτηγό που εξοπλίζεται με τη συμβατική μονάδα SLXi της εταιρείας. Αν συνδυαστεί με σύστημα τηλεματικής, επιτρέπει στις εταιρείες μεταφορών να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα επικαθήμενά τους και στους διαχειριστές στόλου να έχουν ανά πάσα στιγμή, πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα του οχήματος.

Η μονάδα των 110 W έχει μέγιστη ισχύ τάσης 17,6 V, με την ισχύ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού να ορίζεται στα 6,25 Amp. Διαθέτει συμπαγή σχεδίαση (1.149 x 560 x 17,5 χλστ.) ώστε να μη δημιουργούνται περιορισμοί χρήσης λόγω αυξημένου ύψους του οχήματος. Η Thermo King υπόσχεται πως τα φωτοβολταϊκά της -που ξεκινούν από τα 40W- εγκαθίστανται εύκολα στην οροφή του επικαθήμενου σε μόλις 60 λεπτά. Η σειρά ThermoLite είναι ανθεκτική τόσο στο νερό της βροχής όσο και στα διάφορα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο του οχήματος. Συνοδεύεται από τη διετή εγγύηση της εταιρείας.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext