Τροχοί & TIR

Οι ψηφιακές υπηρεσίες του νέου Sprinter

Οκτώ πακέτα τηλεματικής και συνολικά 18 υπηρεσίες, λανσάρει η Mercedes PRO στο νέο Mercedes-Benz Sprinter, προκειμένου το νέο van της γερμανικής εταιρείας να προσφέρει προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητ
Τρίτη 03/07/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Οκτώ πακέτα τηλεματικής και συνολικά 18 υπηρεσίες, λανσάρει η Mercedes PRO στο νέο Mercedes-Benz Sprinter, προκειμένου το νέο van της γερμανικής εταιρείας να προσφέρει προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και να αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των διαχειριστών στόλων.

Οι νέες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε 19 ευρωπαϊκές χώρες μέσω της ιστοσελίδας της Mercedes PRO και προσφέρονται δωρεάν (στη Γερμανία) μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο. Επιγραμματικά, τα οκτώ πακέτα που συνοδεύουν το νέο Mercedes-Benz Sprinter είναι: Optimized Assistance, Efficient Fleet Management, Improved Navigation, Efficient Driving Style Analysis, Simplified Fleet Communication, Digital Records, Mobile Vehicle Access και Data Interfaces Mercedes-Benz Vans.

Οι πιο πάνω λύσεις συνδεσιμότητας επιτρέπουν τον ηλεκτρονικό έλεγχο των παραγγελιών και την ανάκτηση πληροφοριών του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, όπως η τοποθεσία, η στάθμη καυσίμου ή τα διαστήματα συντήρησης. Η τεχνική βάση είναι η μονάδα επικοινωνίας (LTE) που είναι εγκατεστημένη σε όλες τις εκδόσεις του νέου Sprinter και η οποία αποτελεί τη διεπαφή μεταξύ του διαχειριστή στόλου και του οδηγού. Το προαιρετικό σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) με την οθόνη των έως και 10,25 ιντσών, διευκολύνει την όλη διαδικασία, ωστόσο οι υπηρεσίες της Mercedes PRO προσφέρονται και στα Sprinter που δεν διαθέτουν το MBUX.

PreviousNext