Τροχοί & TIR

Νέο σύστημα FMS από τη WABCO

«TRAXEE» ονομάζεται το σύστημα διαχείρισης στόλου (FMS) που μόλις λάνσαρε στην Ευρώπη η WABCO Holdings Inc. Απευθύνεται σε εταιρείες με μικρούς και μεσαίους στόλους οχημάτων. Το TRAXEE επιτρέπει στο
Τετάρτη 11/07/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«TRAXEE» ονομάζεται το σύστημα διαχείρισης στόλου (FMS) που μόλις λάνσαρε στην Ευρώπη η WABCO Holdings Inc. Απευθύνεται σε εταιρείες με μικρούς και μεσαίους στόλους οχημάτων.

Το TRAXEE επιτρέπει στους fleet managers να συντονίζουν καλύτερα τo στόλο τους, να διαχειρίζονται τη δραστηριότητα των οδηγών και να βελτιώνουν τη διοίκηση της ομάδας τους. Το σύστημα παρέχει, επίσης, ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για μεμονωμένα φορτηγά και οδηγούς και παράλληλα συμβάλλει στη νομική συμμόρφωση των απαιτήσεων των ταχογράφων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εφαρμογή της WABCO λειτουργεί τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κινητές «έξυπνες» συσκευές. Η on-board μονάδα συνδέεται εύκολα με το φορτηγό, στέλνοντας δεδομένα στο διαχειριστή του στόλου. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS, το TRAXEE υποδεικνύει και την ακριβή θέση του φορτηγού.

Επιπλέον, η μονάδα που βρίσκεται στο όχημα, μπορεί να συνδεθεί με τον ψηφιακό ταχογράφο και με το σύστημα CAN bus, κάτι που τροφοδοτεί τον operator με ακόμα περισσότερα στοιχεία, όπως η κατανάλωση καυσίμου. Το TRAXEE, τέλος, βελτιώνει την ευελιξία του στόλου και την επικοινωνία των πελατών, προσφέροντας τη δυνατότητα παροχής πληροφοριών για την ακριβή κατάσταση της παράδοσης, αλλά και μιας σειράς αυτόματων ειδοποιήσεων.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext