Τροχοί & TIR

Η Foodlink στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο

Η εταιρεία FOODLINK AE -μέλος του ομίλου FDL- και η ένωση εταιρειών ETBA-BIΠΕ ΑΕ – GOLDAIR CARGO ΑΕ, υπέγραψαν πρόσφατα το πρώτο MoU που αφορά στην παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου στο Θριάσιο Εμπορευ
Πέμπτη 16/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία FOODLINK AE -μέλος του ομίλου FDL- και η ένωση εταιρειών ETBA-BIΠΕ ΑΕ – GOLDAIR CARGO ΑΕ, υπέγραψαν πρόσφατα το πρώτο MoU που αφορά στην παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο (ΘΕΚ) από τον παραχωρησιούχο έναντι αμοιβής. Ο χώρος έχει εμβαδόν 50.000 m2 και αφορά κυρίως χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, καθώς και χώρους γραφείων.

«Η Foodlink, πάντα πρωτοπόρος στις εξελίξεις και στις τάσεις της αγοράς, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η πρώτη στον κλάδο που θα προχωρήσει σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση. Είναι κάτι που το πιστεύουμε και το περιμέναμε χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της Foodlink, Βασίλης Καρακουλάκης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το εγχείρημα. «Η Foodlink με αυτή τη συνεργασία δείχνει το δρόμο για τα logistics της επόμενης ημέρας, όπου η εξυπηρέτηση των εμπορευματικών ροών και η ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών απαιτούν σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές», τόνισε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αχιλλέας Μάμαλης.

Κλείνοντας, έχει αξία να υπενθυμίσουμε πως το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί τμηματικά εντός του 2019. Η ολοκλήρωση του έργου προγραμματίζεται για τα τέλη του 2020.

PreviousNext