Τα νέα van του Groupe PSA

Η νέα τριάδα της αγοράς των LCV θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις μεταξονίου, με δύο μήκη αμαξώματος (4,40 ή 4,75 μέτρων) και με 2, 3 ή 5 θέσεις επιβατών.

Το Groupe PSA, μία από τις κυρίαρχες δυνάμεις της ευρωπαϊκής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, παρουσιάζει τρία ολοκαίνουργια van, τα 3ης γενιάς Citroën Berlingo και Peugeot Partner, αλλά και την 5η γενιά του Opel Combo, που πλέον αποτελεί μέλος της γαλλικής οικογένειας.

Οι παραγγελίες για τα νέα μοντέλα θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Σεπτέμβριο, τότε δηλαδή που θα κάνουν επίσημο ντεμπούτο στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Αννόβερο, με το εμπορικό λανσάρισμα σε περίπου 100 χώρες, να ακολουθεί προς τα τέλη του έτους. Τα νέα αυτά μοντέλα στηρίζονται σε μία τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας EMP2 του ομίλου PSA. Τα οχήματα των Peugeot και Citroën θα παράγονται στα εργοστάσια που βρίσκονται στο Mangualde της Πορτογαλίας και στο Vigo της Ισπανίας, στο οποίο για πρώτη φορά θα κατασκευάζονται τα van των Opel και Vauxhall.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Αυγούστου (364) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Στο ίδιο τεύχος: