Τροχοί & TIR

Peterbilt Model 579 UltraLoft

Παραδόθηκε από την Peterbilt Motors Company, η πρώτη μονάδα του ολοκαίνουργιου Model 579 UltraLoft, στην εταιρεία Freymiller Trucking από την Οκλαχόμα των Η.Π.Α. Το νέο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων, δ
Τρίτη 07/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Παραδόθηκε από την Peterbilt Motors Company, η πρώτη μονάδα του ολοκαίνουργιου Model 579 UltraLoft, στην εταιρεία Freymiller Trucking από την Οκλαχόμα των Η.Π.Α. Το νέο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων, διαθέτει καμπίνα μεγάλου εσωτερικού ύψους και εστιάζει στην προσφερόμενη στον οδηγό άνεση.

Το νέο μοντέλο της Peterbilt υπόσχεται πως προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας της κατηγορίας. Στην καμπίνα του UltraLoft υπάρχει κουκέτα με τα μεγαλύτερα στρώματα της κλάσης και παράλληλα -σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας- ο «αέρας» για τα κεφάλια είναι επίσης κορυφαίος. Υπάρχει χώρος για μεγάλο φούρνο μικροκυμάτων καθώς και για τηλεόραση 32 ιντσών.

Περαιτέρω βελτιώσεις στο Model 579 UltraLoft αποτελούν η βελτίωση της αεροδυναμικής αντίστασης κατά 2%, αλλά και ο περιορισμός του βάρους κατά 100 κιλά, δύο στοιχεία που αυξάνουν το ωφέλιμο, μειώνουν τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων του φορτηγού.

PreviousNext