Τροχοί & TIR

Τελικές δοκιμές για το DKV BOX EUROPE

Στην τελική φάση δοκιμών βρίσκεται η συσκευή διοδίων «DKV BOX EUROPE» που θα εξυπηρετεί ολόκληρη την Ευρώπη και θα τεθεί σε λειτουργία το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται
Κυριακή 02/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην τελική φάση δοκιμών βρίσκεται η συσκευή διοδίων «DKV BOX EUROPE» που θα εξυπηρετεί ολόκληρη την Ευρώπη και θα τεθεί σε λειτουργία το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Οι δοκιμές πραγματοποιούνται από την εταιρεία Viapass που διαχειρίζεται τα διόδια του Βελγίου, την ίδια στιγμή που αρκετές χιλιάδες συσκευές τεστάρονται από πελάτες της DKV ανά την Ευρώπη.  

Εκτός από την ικανότητα συλλογής δεδομένων, ελέγχονται επίσης όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες που σχετίζονται με τη συσκευή, όπως έκτακτες περιπτώσεις και υποστήριξη πελατών. Η ηλεκτρονική παραγγελία του DKV BOX EUROPE έχει ξεκινήσει από το Μάιο του 2018. Τα διόδια Βελγίου θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το DKV BOX EUROPE το τελευταίο τρίμηνο του 2018. Το διόδια Γερμανίας αναμένεται να ενεργοποιηθούν αρχές του 2019 και θα ακολουθήσουν και οι επονομαζόμενες DSRC χώρες (Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία) την Άνοιξη του 2019. Έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, θα συνδεθεί και η Ιταλία. Με το DKV BOX EUROPE θα μπορούν να πληρωθούν και τα διόδια στις γέφυρες Öresund και Storebault στη Σκανδιναβία το 2019.

«Σκοπός μας είναι σταδιακά, από το 4ο τρίμηνο του 2019, να αντικατασταθούν όλες οι υφιστάμενες συσκευές διοδίων, διότι μεσοπρόθεσμα ο χρήστης θα χρειάζεται μόνο μία συσκευή διοδίων για ολόκληρη την Ευρώπη», αναφέρει ο Jürgen Steinmeyer, Διευθυντής του τμήματος διοδίων της DKV Euro Service. «Δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης του DKV BOX EUROPE προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των οποιονδήποτε επιπρόσθετων διοδίων», συμπλήρωσε ο κος Steinmeyer.

Οι πελάτες της DKV θα μπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά για την κάλυψη επιπλέον διοδίων και αυτά να συνδέονται αυτόματα με τη συσκευή μέσω ασύρματης ενημέρωσης, κάτι που θα είναι εφικτό σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης. Επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο dkv-euroservice.com.

PreviousNext