Τροχοί & TIR

Daimler Trucks Campus

Στο πλαίσιο της στρατηγικής «PROJECT FUTURE», από το πρώτο μισό του 2021, όλες οι μονάδες που διαθέτει η Daimler Trucks στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης, θα ενοποιηθούν σε μία νέα υπερ-εγκατάστ
Παρασκευή 14/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο της στρατηγικής «PROJECT FUTURE», από το πρώτο μισό του 2021, όλες οι μονάδες που διαθέτει η Daimler Trucks στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης, θα ενοποιηθούν σε μία νέα υπερ-εγκατάσταση που ονομάζεται «Daimler Trucks Campus».

Η νέα μονάδα βρίσκεται στο Leinfelden-Echterdingen και η συμβολική έναρξη των εργασιών ανέγερσης του κτηρίου, πραγματοποιήθηκε ήδη, σε μία τελετή που παρευρέθηκαν πολλά μεγαλοστελέχη του ομίλου.

Το Daimler Trucks Campus θα αναγερθεί σε μία έκταση περίπου 22 στρεμμάτων, όπου θα χτιστεί και ένα πολυώροφο κτήριο με συνολικό εμβαδόν 51.000 m2. Η φιλοσοφία που υιοθετήθηκε είναι αυτή των ενιαίων και ανοιχτών χώρων, γεγονός που θα ευνοήσει τη διαδραστική συνεργασία των περίπου 2.000 εργαζομένων της μονάδας. Θα διαθέτει υπερσύγχρονες ψηφιακές υποδομές, ευέλικτους χώρους εργασιών και διάφορες ζώνες επικοινωνίας, αλλά και ξεχωριστά μέρη στα οποία οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα ή να έχουν εμπιστευτικές συνομιλίες.

«Οι νέες εγκαταστάσεις στο Leinfelden-Echterdingen θα δώσουν στις ομάδες μας τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν καλά συνδεδεμένες και κάτω από μια στέγη - υποστηριζόμενες από ένα υπερσύγχρονο εργασιακό χώρο. Αυτό θα προωθήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις και το διάλογο, θα ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα και θα υποστηρίξει την πολιτιστική αλλαγή της εταιρείας μας και στην Daimler Trucks.», δήλωσε ο Martin Daum, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG.

PreviousNext