Τροχοί & TIR

Το F-Max της Ford Trucks «Φορτηγό της Χρονιάς 2019»

Το νέο F-Max, η τελευταία δημιουργία της Ford Trucks ανακηρύχθηκε «Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2019» από τους 23 δημοσιογράφους από αντίστοιχες χώρες της Ευρώπης, που απαρτίζουν την επιτροπή κρίσης
Τετάρτη 03/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο F-Max, η τελευταία δημιουργία της Ford Trucks ανακηρύχθηκε «Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2019» από τους 23 δημοσιογράφους από αντίστοιχες χώρες της Ευρώπης, που απαρτίζουν την επιτροπή κρίσης IToY (International Truck of the Year).

Το βαρύτιμο τρόπαιο παρέδωσε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ford Otosan, Haydar Yenigόn, ο πρόεδρος της επιτροπής, Gianenrico Griffini, στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων ΙΑΑ 2018, στο Αννόβερο. Αποσπώντας συνολικά 126 ψήφους, ο νέος τράκτορας για Μεταφορές μεγάλων αποστάσεων F-Max της Ford Trucks, επικράτησε του ανταγωνισμού που αποτελούνταν από τις σειρές L και P της Scania, και τη γκάμα FM/FH LNG με καύσιμο το υγροποιημένο φυσικό αέριο της Volvo Trucks.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Οκτωβρίου (366) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Στο ίδιο τεύχος #366

PreviousNext