Τροχοί & TIR

Πολωνός ο καλύτερος της Volvo Trucks

Ο τελικός του διαγωνισμού Volvo Trucks Driver Challenge 2018, ο οποίος αναζητά και βραβεύει τους καλύτερους οδηγούς φορτηγών, πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Σεπτεμβρίου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Στ
Κυριακή 28/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο τελικός του διαγωνισμού Volvo Trucks Driver Challenge 2018, ο οποίος αναζητά και βραβεύει τους καλύτερους οδηγούς φορτηγών, πραγματοποιήθηκε στις 13-14 Σεπτεμβρίου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Στη φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για 6η φορά, συμμετείχαν 12.000 επαγγελματίες οδηγοί από 33 χώρες και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πολωνός Piotr Krahel.

Φέτος ο διαγωνισμός επικεντρώθηκε σε τρεις τομείς: την αποδοτικότητα καυσίμου, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια. Στον τελικό, οι οδηγοί διαγωνίστηκαν με τα Volvo FH και FMX σε δύο κλειστές διαδρομές (καύσιμα και παραγωγικότητα). Ο νικητής είχε το μεγαλύτερο σκορ συνδυαστικά από τις δύο δοκιμασίες, αλλά και βάσει της επίδοσής του σε θέματα ασφάλειας. Πίσω από τον Πολωνό νικητή, τερμάτισαν οι Bert Johansson (Σουηδία) και Simo Laukkanen (Φινλανδία).

PreviousNext