Τροχοί & TIR

Κουρτίνες Kässbohrer για πλοία και για τρένα

Η μεταφορική εταιρεία A2b-Online B.V., μόλις παρέλαβε 50 κουρτίνες με εξοπλισμό πρόσδεσης πλοίου, Kässbohrer K.SCX X. Η εταιρεία μεταφέρει προϊόντα από (και προς) το Ην. Βασίλειο, τη Γερμανία, το Βέ
Δευτέρα 24/12/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η μεταφορική εταιρεία A2b-Online B.V., μόλις παρέλαβε 50 κουρτίνες με εξοπλισμό πρόσδεσης πλοίου, Kässbohrer K.SCX X. Η εταιρεία μεταφέρει προϊόντα από (και προς) το Ην. Βασίλειο, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο. Συνεργάζεται με την Kässbohrer από το 2013 και διαθέτει ήδη στο στόλο της, 46 ακόμα επικαθήμενα οχήματα της Kässbohrer.

Σε ό,τι αφορά στο Kässbohrer K.SCX X, αυτό σχεδιάστηκε για να συνδυάζεται με τράκτορες 4x2 και 6x2, το πέταλο των οποίων έχει μέγιστη ικανότητα φορτίου 15 τόνων. Επιπλέον, το ύψος του τρέιλερ στο πέταλο, ορίζεται στα 1.150 χλστ. Ακόμα, όντας εξοπλισμένο με το σύστημα ασφάλισης φορτίου, K-Fix, το K.SCX X διαθέτει 236 σημεία πρόσδεσης φορτίου, καθένα από τα οποία έχει αντοχή 2,5 τόνων.

Προσφέρεται η επιλογή για βραχίονες φόρτωσης σε τρένα, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για βαγόνια P400 προδιαγραφών e-f-g-i. Σύμφωνα με την πιστοποίηση ασφάλειας φορτίου, οι πλευρικές κουρτίνες διαθέτουν ενσωματωμένες κάθετες λωρίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, που πληρούν το πρότυπο EN 12642 Code XL - VDI 2700, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης μεταφοράς φιαλών ποτών σε κλούβες, χωρίς πλευρικές σειρές/σανίδες στο επικαθήμενο.

PreviousNext