Τροχοί & TIR

Νέο Ford Transit Connect Sport

Στην κορυφή της γκάμας του νέου Ford Transit Connect τοποθετείται η ολοκαίνουργια έκδοση Transit Connect Sport. Το «σπορ» του πράγματος δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις ή το στήσιμο του οχήματος,
Πέμπτη 20/12/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην κορυφή της γκάμας του νέου Ford Transit Connect τοποθετείται η ολοκαίνουργια έκδοση Transit Connect Sport. Το «σπορ» του πράγματος δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις ή το στήσιμο του οχήματος, αλλά με τα στοιχεία εξοπλισμού που αναβαθμίζουν τη μορφή του, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Πιο αναλυτικά, το νέο Transit Connect Sport ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις, με τις αυτοκόλλητες -αγωνιστικού ύφουςμαύρες ματ ρίγες, οι οποίες διαθέτουν ασημί ή πορτοκαλί λεπτομέρειες. Επιπλέον, οι σκουρόχρωμες (Dark Stainless) ζάντες αλουμινίου, έχουν διάμετρο 16 ιντσών. Στο εσωτερικό, υπάρχει μερικώς δερμάτινος διάκοσμος, αλλά και το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, Ford Power.

Το «παρών» στον εξοπλισμό του οχήματος δίνουν -μεταξύ άλλων- ο διζωνικός κλιματισμός (Dual-Zone Electronic Automatic Temperature Control), το Cruise Control με λειτουργία περιοριστή ταχύτητας (Automatic Speed Limiter) και οι προβολείς ομίχλης. Αξίζει να υπενθυμίσουμε, τέλος, πως η Ford προσφέρει «Sport» εκδόσεις και σε άλλα τρία βαν της, τα Fiesta Van, Transit Courier και Transit Custom.

PreviousNext