Τροχοί & TIR

Mack …μετά μουσικής

Το διάσημο αμερικάνικο συγκρότημα κάντρι μουσικής «Zac Brown Band», επέλεξε ένα φορτηγό Mack Anthem για να μεταφέρει τον εξοπλισμό στις 26 πόλεις που περιλαμβάνονταν στη φετινή περιοδεία «Down the R
Κυριακή 23/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το διάσημο αμερικάνικο συγκρότημα κάντρι μουσικής «Zac Brown Band», επέλεξε ένα φορτηγό Mack Anthem για να μεταφέρει τον εξοπλισμό στις 26 πόλεις που περιλαμβάνονταν στη φετινή περιοδεία «Down the Rabbit Hole Live», η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο.

Όταν, όμως, ένα γκρουπ έχει κερδίσει βραβείο Γκράμι (2010: Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης), δεν μπορεί να έχει στις συναυλίες του ένα οποιοδήποτε φορτηγό, αλλά ένα που έχει τροποποιηθεί ειδικά για την περίσταση. Έτσι, λοιπόν, το Mack Anthem με την καμπίνα ύψους 70 ιντσών (1.778 χλστ.), «πείραξε» ο οίκος μετατροπών «ZB Customs», ο οποίος μάλιστα ανήκει στον ίδιο τον Zac Brown.

Το Anthem ξεχωρίζει από τα γραφικά σχέδια στο αμάξωμά του, αλλά και από τη νέα γρίλια της μάσκας, όπως και από τις πινελιές από γυαλισμένο χρώμιο σε διάφορα μέρη του. Αλλαγμένη στα σημεία είναι και η «ουρά» του Mack, το οποίο φοράει ζάντες φτιαγμένες αποκλειστικά για αυτό. Φυσικά, το μακρύ επικαθήμενο «ντύθηκε» και αυτό ειδικά για την περίσταση…

Το Mack Anthem της περιοδείας του μουσικού συγκροτήματος Zac Brown Band, διαθέτει τον κινητήρα Mack MP8 των 13 λίτρων, ο οποίος -ανάλογα με την έκδοση- αποδίδει 415-505 hp ισχύος και 1.980-2.522 Nm ροπής. Το φορτηγό της μπάντας συνεργάζεται με το 12τάχυτο αυτοματοποιημένο κιβώτιο mDRIVE. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως η μετατροπή του εν λόγω Anthem παρουσιάζεται σε επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «RoadLife» της Mack, στο roadlife.tv και στο Amazon Prime Video.

PreviousNext