Τροχοί & TIR

Οι «σούπερ ήρωες» της Scania

Ο Superman, ο Spider-Man, o Batman και ο Iron Man είναι οι «σούπερ ήρωες» οδηγοί από το Μπουσάν της Νότιας Κορέας, που γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι μέσω του «Griffin Family», του μεγαλύτερου κλαμπ φ
Παρασκευή 21/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Superman, ο Spider-Man, o Batman και ο Iron Man είναι οι «σούπερ ήρωες» οδηγοί από το Μπουσάν της Νότιας Κορέας, που γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι μέσω του «Griffin Family», του μεγαλύτερου κλαμπ φίλων της Scania στην ασιατική πόλη.

Η παρέα που αποφάσισε να βαφτίσει τα φορτηγά με ονόματα σούπερ ηρώων των κόμικς είναι πενταμελής, όμως ένας από αυτούς -ο Jungho Bae- είναι πιο «σεμνός» και προτίμησε το φορτηγό του να κρατήσει το δικό του όνομα. Οι Κορεάτες φίλοι οδηγούν όλοι τους τα σύγχρονα Scania R490 και R730 και δηλώνουν φανατικοί φίλοι της μάρκας.

Τα τέσσερα από τα φορτηγά μεταφέρουν κοντέινερ και το πέμπτο μεταλλικά πάνελ για κατασκευές. Οι συνάδελφοι εκτιμούν δεόντως την αερανάρτηση του μπροστινού άξονα των φορτηγών τους και την άνεση που αυτά τους προσφέρουν όταν πρέπει να δουλέψουν για 15-20 ώρες την ημέρα (κορεάτικα ωράρια). Άπαντες δηλώνουν γοητευμένοι από τη λειτουργία και την αξιοπιστία του V8 κινητήρα της σουηδικής μάρκας, τη συνολική αντοχή των φορτηγών, αλλά και την ποιότητα του σέρβις στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας.

PreviousNext