Ο στόλος της μεταφορικής του Αλέξανδρου Παθιάκη, με εξειδίκευση στην ψυγειομεταφορά, αυξάνεται διαρκώς με σύγχρονoυς τράκτορες οι οποίοι έχουν ένα κοινό όσο και εντυπωσιακό γνώρισμα. Όλοι διαθέτουν αερογραφίες με πρωτότυπα και φανταχτερά σχέδια, κάτι που προσθέτει ιδιαίτερη αξία στην εμφάνισή τους.

Πρόσφατα, η εταιρεία καλωσόρισε στο δυναμικό της ένα Scania R για το οποίο μας είχε προϊδεάσει σχετικά ο Αλέξανδρος. Μας είχε ενημερώσει πως πρόκειται να αγοράσει ένα νέο τράκτορα, αλλά οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες και έπεφταν με το σταγονόμετρο. Βέβαια, επειδή γνωρίζουμε ότι όλα τα αυτοκίνητά του έχουν ξεχωριστά και ενδιαφέροντα στοιχεία επάνω τους, καθώς επίσης ότι και ο ίδιος είναι λάτρης των φτιαγμένων φορτηγών, ήμασταν σίγουροι ότι και το νέο του απόκτημα θα κάνει πάλι τη διαφορά. Λίγες ημέρες αργότερα τον επισκεφθήκαμε στις καινούργιες εγκαταστάσεις της μεταφορικής του στον Ασπρόπυργο για να το θαυμάσουμε από κοντά.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Ιανουαρίου (369) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.