Τροχοί & TIR

Νέο αρχηγείο η FUSO

Το νέο της αρχηγείο που βρίσκεται στο εργοστάσιο του Καβασάκι, απέκτησε η Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation (MFTBC), η θυγατρική εταιρεία της Daimler Trucks στην Ιαπωνία. Η νέα μονάδα ονομ
Δευτέρα 29/04/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο της αρχηγείο που βρίσκεται στο εργοστάσιο του Καβασάκι, απέκτησε η Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation (MFTBC), η θυγατρική εταιρεία της Daimler Trucks στην Ιαπωνία.

Η νέα μονάδα ονομάζεται Campus Plus, κόστισε 74 εκ. ευρώ, καταλαμβάνει έκταση 10.000 m2 και περιλαμβάνει το κέντρο παραγωγής (Product Center) και σχεδίασης (Design Center) της μάρκας, στο οποίο απασχολούνται 50 σχεδιαστές. Παράλληλα, η Daimler Trucks Asia ανακοίνωσε πως εντός του τρέχοντος έτους, θα επενδύσει μέχρι και 40 εκ. ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσει η αναβάθμιση του δικτύου λιανικής της Fuso στην Ιαπωνία, ώστε οι εκθέσεις να εξυπηρετούν αποτελεσματικότερα τα ηλεκτρικά και τα συνδεδεμένα οχήματα. Σημειώνεται, πως η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο του επταετούς προγράμματος «Project Mirai» («Mirai» στα ιαπωνικά σημαίνει «μέλλον») της εταιρείας.

PreviousNext