Τροχοί & TIR

Mercedes «VIP Class»

Ο βελτιωτικός οίκος Sutton Bespoke από τη Μ. Βρετανία, παρουσιάζει τα νέα «VIP Class» οχήματά του, δύο υπερπολυτελείς εκδόσεις μεταφοράς προσωπικού που στηρίζονται στο Sprinter και τη V-Class της Me
Σάββατο 27/04/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η τιμή της πολυτελούς Mercedes-Benz V-Class που βρέθηκε στην έκθεση Classic Car Show, ορίζεται στις 92.000 λίρες (σχεδόν 106.000 ευρώ).
Η τιμή της πολυτελούς Mercedes-Benz V-Class που βρέθηκε στην έκθεση Classic Car Show, ορίζεται στις 92.000 λίρες (σχεδόν 106.000 ευρώ).

Ο βελτιωτικός οίκος Sutton Bespoke από τη Μ. Βρετανία, παρουσιάζει τα νέα «VIP Class» οχήματά του, δύο υπερπολυτελείς εκδόσεις μεταφοράς προσωπικού που στηρίζονται στο Sprinter και τη V-Class της Mercedes-Benz.

Αμφότερα τα μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν απολύτως εξατομικευμένα στις ανάγκες του πελάτη, με τη λίστα του διαθέσιμου εξοπλισμού να περιλαμβάνει στοιχεία όπως τα θερμαινόμενα-ψυχόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ 10 σημείων, τα προηγμένα συστήματα infotainment για όλους τους επιβαίνοντες και το διαχωριστικό του οδηγού για αυξημένη ιδιωτικότητα των επιβατών.

Τα εν λόγω μοντέλα της Sutton Bespoke παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη φετινή έκθεση Classic Car Show του Λονδίνου. Εκεί, έδωσε το «παρών» το «VIP Class» Mercedes-Benz Sprinter σε μαύρη (Obsidian) απόχρωση, του οποίου το εσωτερικό είναι επενδυμένο με οικολογικό δέρμα και υψηλής ποιότητας μοκέτα. Το ηλεκτρικά χειριζόμενο διαχωριστικό επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν με την ησυχία τους τις δύο τηλεοράσεις 4K Smart TV των 40 ιντσών, αλλά και το επτακάναλο σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οι έξι πίσω θέσεις είναι πλήρως ανακλινόμενες και έχουν όλες πρόσβαση στην κονσόλα που διαθέτει ποτηροθήκες και μία μονάδα αποθήκευσης που κλειδώνει και περιέχει κάδο για τη σαμπάνια. Η τιμή του εκθεσιακού οχήματος που στηρίζεται στο Sprinter ορίζεται στις 160.000 λίρες προ φόρων (σχεδόν 184.000 ευρώ).

Στην έκθεση του Λονδίνου βρέθηκε και η βελτιωμένη έκδοση της Mercedes-Benz V-Class, η οποία έφερε και αυτή την Obsidian απόχρωση και επτά καθίσματα επενδυμένα με δέρμα Nappa. Το όχημα της Sutton Bespoke διαθέτει από άκρη σε άκρη μια πανοραμική οροφή με διπλά τζάμια, η οποία περιβάλλεται από έναν ουρανό ντυμένο με σουέντ. Ανάμεσα στις δύο εμπρός θέσεις υπάρχει υποβραχιόνιο το οποίο περιλαμβάνει ένα ψυγείο, ποτηροθήκες και 4 κρυστάλλινα ποτήρια. Η κεραία της οροφής παρέχει συνδεσιμότητα 4G για τους επιβάτες, οι οποίοι έχουν επίσης πρόσβαση στο Apple TV, το DAB και το ραδιόφωνο FM μέσω της τηλεόρασης αφής που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Η τιμή της πολυτελούς V-Class που βρέθηκε στην έκθεση Classic Car Show, ορίζεται στις 92.000 λίρες (σχεδόν 106.000 ευρώ).

Διαβάστε επίσης

PreviousNext