Τροχοί & TIR

Παραποιούσε στοιχεία κλεμμένων φορτηγών

Αν και 78 χρόνων, δούλευε με μεράκι την παλιά του τέχνη – την αλλαγή των στοιχείων κατασκευής και κυκλοφορίας κλεμμένων φορτηγών. Οι σχετικές εργασίες γίνονταν σε μια αποθήκη στην περιοχή του Τυρνάβ
Τετάρτη 03/04/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αν και 78 χρόνων, δούλευε με μεράκι την παλιά του τέχνη – την αλλαγή των στοιχείων κατασκευής και κυκλοφορίας κλεμμένων φορτηγών.

Οι σχετικές εργασίες γίνονταν σε μια αποθήκη στην περιοχή του Τυρνάβου, την οποία ο 78χρονος είχε μετατρέψει σε εργαστήριο έχοντας και όλα τα απαραίτητα σύνεργα. Η τελευταία και άτυχη δουλειά του ήταν ένα κλεμμένο Φορτηγό ΙΧ από την περιοχή της Καρδίτσας, το οποίο βρίσκονταν στο εργαστήριο, όταν σε αυτό εισέβαλαν αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου και διαπίστωσαν ότι μόλις είχε παραποιηθεί ο αριθμός πλαισίου του φορτηγού.

Πέρασαν χειροπέδες στον 78χρονο και ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν πάνω σε πόσα άλλα οχήματα είχε δουλέψει ο συλληφθείς, καθώς από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας υπήρχαν αρκετές καταγγελίες κλεμμένων φορτηγών. Από την έρευνα, μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο 78χρονος φρόντιζε να κάνει τις παραποιήσεις μεταξύ ίδιων μοντέλων, ώστε η μάρκα και τα άλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά να έχουν την ομοιότητα του κατασκευαστή.

PreviousNext